Pagina 8 din 10 PrimulPrimul ... 678910 UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 99

Subiect: Sfarsitul lumii ... oameni buni, calmati-va ... linistiti-va sufletele si traiti! :)

Ann
    Ann este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th February 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    185
    Putere Rep
    29

Implicit

[QUOTE=lovelife;213376]Adica ai urmat un tratament fara nici o indicatie, fara sa ai o problema pe care o tratezi si nu ai avut nici un efect? Esti tare. Ce efect ai fi vrut sa ai? Daca esti sanatos si iei aspirina ce ti se intampla?

Nu am participat la o campanie anti homeopatie ca sa fac un tratament. Oamenii s-au adunat acolo sa ia supradoze din aceste preparate. Dupa cum bine stim orice medicamente luate in cantitati excesive au efecte adverse, aici nu a fost cazul, pentru ca sunt mult prea diluate ca sa poata avea vreun efect, fie el negativ sau pozitiv. Samuel Hahnemann a inventat regulile care stau la baza homeopatie, acesta sustine ca un remediu cu cat este mai diluat cu atat devine mai puternic. Poate doar bunica ar putea sa creada asa ceva.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Asta este avantajul major al homeopatiei efectele secundare sunt rare si minime. Si cunos cun caz in care a aparut si un efect secundar pentru ca nu sa respectat indicatiile, ceva de evitat niste condimente.
    Daca bucatile de diferite forme siliciu, materiale magnetice sau diferite forme de carbon pot prelua si stoca informatia de ce nu ar putea si apa?
    Pricpiul homeopatiei nu prespune doar o diluare, c ain acest caz nu are efect, sunt alte principii, transferul informatiei
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Ann
    Ann este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th February 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    185
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Asta este avantajul major al homeopatiei efectele secundare sunt rare si minime. Si cunos cun caz in care a aparut si un efect secundar pentru ca nu sa respectat indicatiile, ceva de evitat niste condimente.
    Daca bucatile de diferite forme siliciu, materiale magnetice sau diferite forme de carbon pot prelua si stoca informatia de ce nu ar putea si apa?
    Pricpiul homeopatiei nu prespune doar o diluare, c ain acest caz nu are efect, sunt alte principii, transferul informatiei
    Stiu care sunt principiile homeopatiei, consider ca m-am documentat destul de mult despre asta si raman la acceasi parere.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@lovelife - vorbim pe date exacte, testabile si repetabile, observabile, sau de povesti cu zane?
    Observatiile stiintifice demopnstreaza ca apa nu are nici un fel de memorie. Water memory - Wikipedia, the free encyclopedia
    Avand in vedere ca nu se poate demonstra ca apa are memorie (exceptand, evident, testele facute cu usile inchise de catre homeopati) pe ce ne bazam afirmatiile?

Nearly all scientists believe that there is no credible evidence to support claims that homeopathic remedies actually work, nor is there a plausible mechanism to explain how homeopathy could work.
    Cand spui ca "ba se poate", contrazici niste oameni care cu asta se ocupa. Asa ca... eu imi aleg sursele mele, adica oameni care se bazeaza pe zeci de ani de studiu cand fac afirmatii.

Tu pe ce te bazezi? Pe ce zic vreo doi cercetatori cu laboratoare de prin anii 80 si pe ce iti vand multimiliardarii care vand apa pe post de "medicament minune"?
    Seems legit

Asa cum am mai spus, degeaba ne place sa credem intr-un lucru, asta nu face ca lucrul ala sa existe si in realitate.

Adica.. ce-ar mai fi sa ne apucam sa ii credem pe astia:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...uds_in_physics
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pathological_science

Din punctul meu de vedere, homeopatia este o pseudostiinta: http://en.wikipedia.org/wiki/Pseudoscience
    Ultima modificare făcută de Dan; 13th August 2012 la 19:47.
    Trust, but verify.

Cipiot este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    232
    Putere Rep
    34

Implicit

Homeopatia este pesudostiinta, la fel ca astrologia, clarviziunea sau alte tipuri de medicina alternativa. Iar psedotiinta nu este stiinta.

Si eu am participat la evenimentul 10:23 organizat de ASUR. Am fost inainte la farmacie si am cerut sa mi se dea homeopate pentru somn. Mi-au dat 'Sedativ PC' si am dat pe gat multe tablete in dimineata respectiva dupa care mi-am petrecut restul zilei absolut normal, ca toate celelalte zile. Dau oricand pe gat doze intregi de homeopate fara probleme, pentru ca stiu cum sunt preparate acestea si pentru a demostra ca nu nici un efect. Singurul efect real pe care il pot avea homeopatele este efectul Placebo sau un gust dulce in gura. Atat.

Ca sustinator activ al campaniei de retragere a homeopatelor din farmacii, tin sa argumentez:

Homeopatia nu are efecte secundare pentru ca nu are nici efecte primare, de nici un fel.

'Teoria' conform careia apa are memorie: Water memory - Wikipedia, the free encyclopedia .
    Ultima modificare făcută de Cipiot; 14th August 2012 la 09:25.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Pe cale de consecinta, dragii mei colegi, sfarsitul lumii se datoreaza si se va datora homeopatiei?

Pe unde va ascundeti, Dan ... lovelife?
    Ultima modificare făcută de iSKY; 15th August 2012 la 19:19.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Atatia necredinciosi cand homeopatia este acceptata ca fiind o forma alternativa cu efect demonstrat.
    Pentru cine nu crede, poate verifica "Gale Encyclopedia of Medicine" incepand cu pagina 2139.
    Pentru cei care nu aveti chef de citit, dau eu copy-paste:
    Homeopathic treatment has been shown effective
    in treating many conditions.
    Colds and flu may be
    effectively treated with aconite and bryonia. Influenza
    suffers in a double-blind study found that they
    were twice as likely to recover in 48 hours when they
    took homeopathic remedies. Studies have been published
    in British medical journals confirming the efficacy
    of homeopathic treatment for rheumatoid
    arthritis. Homeopathic remedies are effective in treating
    infections, circulatory problems, respiratory
    problems, heart disease, depression and nervous disorders,
    migraine headaches, allergies, arthritis, and
    diabetes.
    Homeopathy is a good treatment to explore
    for acute and chronic illnesses, particularly if these
    are found in the early stages and where there is not
    severe damage. Homeopathy can be used to assist the
    healing process after surgery or chemotherapy.
    Daca enciclopedia de mai sus minte, atunci si eu va mint. Cred, totusi, ca cei atat de inversunati impotriva acestei forme de vindecare ar trebui sa priveasca cu ochii deschisi (la figurat, normal) si sa accepte ca exista situatii cand homeopatia da rezultate pozitive, indiferent ca le convine acest lucru sau nu.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Stiti ce cred eu? Ca ... nu e chiar totul demonstrat pe lumea asta, si chiar daca ar fi sa fie demonstrat, am trai degeaba. Totul se demonstreaza pas cu pas, iar ca noi sa fim constienti de acel adevar, trebuie sa-l testam cu propriile noastre "maini". Asa ca, daca vom avea nevoie vreodata de homeopatie, vom apela la ea, si daca va da efecte pozitive, atunci cu siguranta ca ii vom recunoaste proprietatile si suveranitatea. Pana atunci, ramanem la pastile si la ce s-a inventat si s-a recunoscut la nivel international.

Ca fapt divers, in urma cu ceva ani am avut niste probleme de sanatate si am avut marele noroc sa dau peste tratamentul cu intepaturi de albine (vii). Nu stiu daca poate fi incadrat sau nu ca tratament homeopatic, insa pot sa va spun un lucru: pe corpul meu, a dat rezultate. Iar ce "minuni" am vazut acolo (in casa/locul unde erau tratati zeci de pacienti cu diverse probleme care mai de care mai grave) in timp, credeti-ma pe cuvant ca m-au marcat. Poate voi avea timp zilele urmatoare sa va mai povestesc. Doamna respectiva a ajuns sa fie atat de buna si de cautata, incat am inteles ca s-a mutat din Romania. Si ca sa vedeti inca o chestie: avea la dansa persoane cu probleme majore, fara bani, fara nimic ... doar cu o ultima speranta de a se face bine ... le spunea acestora mereu ca nici macar bani nu le va lua, numai sa se faca bine ... si ca isi vor aminti candva de ea si o vor rasplati. Si asa a fost! Poate incredibil, dar este foarte adevarat. Recunosc ca am trait pe propria-mi piele un tratament de vreo 3 zile/saptamana cu intepaturi de albine ~ 50 - 70/zi si recunosc cu mana pe inima efectul extraordinar de benefic (daca se poate raporta la acest grad de comparatie) al albinelor.

Sunt printre altele si inginer, deci un om care apreciaza stiintele exacte si chestiunile palpabile, tangibile, insa ceea ce am trait pe propria-mi piele este nescris, doar simtit, realizat si concluzionat in aceste cuvinte pe care vi le transmit si eu acum, voua.
    Ultima modificare făcută de iSKY; 15th August 2012 la 20:20.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Atatia necredinciosi cand homeopatia este acceptata ca fiind o forma alternativa cu efect demonstrat.
    Pentru cine nu crede, poate verifica "Gale Encyclopedia of Medicine" incepand cu pagina 2139.

Daca enciclopedia de mai sus minte, atunci si eu va mint.

Cred, totusi, ca cei atat de inversunati impotriva acestei forme de vindecare ar trebui sa priveasca cu ochii deschisi
    Enciclopedia se numeste de fapt altfel, este dedicata medicinelor alternative - "The Gale Encyclopedia of Alternative Medicine" si este publicata de o firma privata care urmareste sa faca profit, nicidecum de o universitate.

Eu stau cu ochii foarte deschisi, tocmai de aia nu mai inghit minciuni si abureli. Imi place, dupa cum stii, onestitatea. Poate de aia nu cred in vrajelile homeopatilor. Am mai cerut, cu cateva pagini in urma, link catre un studiu facut de o universitate independenta sau laborator independent. N-a reusit nimeni decat sa imi dea link catre diverse surse dubioase. Evident, studiile serioase dovedesc clar ca homeopatia nu face nimic, iar oamenii de stiinta sunt de acord ca nu exista nici macar principiul dupa care ar putea functiona.

Cat de arogant tre sa fii sa le spui la 99% din oamenii de stiinta care se ocupa cu asa ceva ca sunt cam prosti?

GROW UP!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Ca fapt divers, in urma cu ceva ani am avut niste probleme de sanatate si am avut marele noroc sa dau peste tratamentul cu intepaturi de albine (vii). Nu stiu daca poate fi incadrat sau nu ca tratament homeopatt.

Recunosc ca am trait pe propria-mi piele un tratament de vreo 3 zile/saptamana cu intepaturi de albine ~ 50 - 70/zi si recunosc cu mana pe inima efectul extraordinar de benefic (daca se poate raporta la acest grad de comparatie) al albinelor.
    1. N-are nici o legatura "medicina" homeopata cu intepaturile de albine. Medicina homeopata spune ca tre sa bei apa si te vindeci de orice. Bine, apa scuturata de 10 ori in fiecare directie de un homeopat, o tampenie totala. Ei sustin ca apa aia e o dilutie de nu's ce substanta care a luat contact cu apa. 10 minute daca citesti unde trebuie, te prinzi ca e o tampenie totala.

2. La faza cu albinele puteai sa mori. Esti un norocos

Pentru unii e suficient sa creada in ceva. Dar sa vii cu explicatii stiintifice la niste enormitati, fara sa stii nici macar bazele chimiei si fizicii, sa ii contrazici astfel pe aia care stiu mi se pare o aroganta exagerata.
    Trust, but verify.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Daca o luam de principiile de baza ale fizicii si chimiei, pana la urma indiferent de tipul medicamentului luat, obtinut din sinteza chimica, din plante sau dilutie de apa tot o gramada de protoni, neutroni, electroni si ce o mai fi prin atomii aia bagi in gura.
    Si din ce se stie acum in fizica electronii, protonii si neutronii sunt de acelasi tip cu aceleasi proprietati indiferent de atomul sau molecula pe care o compun.

Diferenta o face informatia care ordoneaza toate aceste particule de baza in diferite forme, pana la urma totul are la baza cateva elemente fundamentale (inca nu se stie cate) si muuuulta informatie ce determina toate proprietatile pe care le stim noi.

Din punct de vedere chimic, un om este format din peste 99% vid, si restul electroni, protoni.

Si totusi diferentele sunt uriase.

Si probabil stii ca doua cantitati de apa pura cu o compozitie chimica identica pot avea proprietati diferite asupra organismului de la a aduce vindecare pana la a determina boli sau chiar moarte, si asta este demonstrat, una dintre diferente este structura apei, numarul de molecule ce formeaza un claustere de apa (nu mai sunt sigur ca asta este denumirea corecta) si felul cum sunt aranjate moleculele in aceste claustere. Este demonstrat ca cea mai benefica apa este cea in care majoritatea clausterilor au 6 molecule, si daca imi aduc eu aminte bine numarul daca un clauster are mai mult de 20 de molecule poate determina imbolnavirea.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 8 din 10 PrimulPrimul ... 678910 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [WTS] 2 link-uri pana la sfarsitul lumii
    De Vali D în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2012, 17:25
  2. Vand site - sfarsitul lumii
    De Vali D în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th November 2011, 19:18
  3. sa traiti
    De hist în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 23:59
  4. Salutare, oameni buni !
    De Rhobur în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th July 2011, 16:45
  5. Caut cativa oameni buni (design + development)
    De danielbuca în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 4th September 2008, 21:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •