Salut. Aveti idee de vreun CONTRACT PRESTARI SERVICII SEO? Exista cumva unul standard sau fiecare firma isi stipuleaza in contract clauzele in functie de serviciile prestate. Imi puteti arata va rog un CONTRACT TIP ?
Multumesc
Salut. Aveti idee de vreun CONTRACT PRESTARI SERVICII SEO? Exista cumva unul standard sau fiecare firma isi stipuleaza in contract clauzele in functie de serviciile prestate. Imi puteti arata va rog un CONTRACT TIP ?
Multumesc
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Model de contract de prestari servicii dupa care adaugi/modifici ce ai tu nevoie.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
V. GARANTII
5.1. Prestatorul de servicii garanteaza pentru serviciile prestate in felul urmator
[descrierea garatiilor]
Sa-mi zici si mie ce scrii aici![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
As putea incerca ceva de genul
Cash-Back daca prestatorul nu isi respecta obligatiile contractuale.
Si acum depinde ce scrie in obligatiile contractuale.
De exemplu o obligatie contractuala :
Beneficiarului i se returneaza banii in momentul in care termenul de lucru a expirat iar obligatiile contractuale nu au fost respectate.
sa luam aici un caz simplu.
Nu reusesti sa aduci Siteul pe prima pagina Google pe un anumit cuvant cheie
E doar un exemplu.... Cam asa m-am gandit eu sa fac.
Nu are cineva un model mai amplu?
sunt curios cam ce se scrie mai exact la fiecare sectiune, multumesc anticipat.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Si eu tot de asta sunt curios Mariane![]()
E cel mai important "exemplu".
Ai 2 probleme la garantie:
1. site-ul nu prinde "pachetul platit", sa zicem top10= prima pagina, in x luni. Ii platesti toti banii sau "te scuzi"?
2. site-ul e penalizat! Ii platesti toti banii + daune = o suma enorma (faliment = material, sau in instanta)
Ai un client de 10k euro/an, care a fost penalizat la ultimul update. Cat platesti? 10k+ daune, sa zicem 50k , ce mai faci atunci?
Asta daca vb de garantii. Dar ce treci la mentenanta, cum calculezi? % din valoarea initiala? Sau o suma fixa lunara/anual? Si daca google face update "foca" si site-ul ajunge in pag 3, ce platesti? Suma din mentenanta sau "daune"?
Si gandestete ca nu vb doar de top 10, ci si de top 5, top 3 sau locul 1, unde mentenanta e foarte grea. Nu poti "incasa" mentenanta de top 3, si site-ul sa stea pe loc 4-5Tu lucrezi la site, dar el nu urca, deci lucrezi moca.
Discutia e lunga si foarte importanta. Pentru clientii buni trebuie sa oferi contract, iar de la an la an inteleg si ei usor usor cu ce se mananca, si contractul se schimba.
Eu cred ca jobul de seo, nu exista decat pt site-uri mici, sau foarte slabe, iar ele oricum dispar in timp (nu te legi la cap cu contractul, pentru ca o sa dea vina pe tine ca a dat faliment!). SEO pt proiectele mari se face pe "garantii" sau "in house" = cea mai buna garantie!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom vezi ca in acest caz ai adaugat cativa de 0 in plus. Omul nu va avea contracte asa de mari.Ai un client de 10k euro/an, care a fost penalizat la ultimul update. Cat platesti? 10k+ daune, sa zicem 50k , ce mai faci atunci?
Facut de un om din interiorul firmei, de obicei un angajat, sau platit la ora de munca, nu pentru rezultate. Firmele mari au de obicei asa ceva.imi explici te rog ce inseama IN HOUSE?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)