Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Contract prestari servicii SEO

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

In primul rand am inceput sa ma "enervez" la propriu, de raspunsuri inutile, de la cei care "au auzit" sau "cred ei". As prefera un tip de conversatie la subiect cu argumente, altfel e pierdere de timp. Nu ma refer strict la subiectul asta, ci in general.

@ Clawdel.

Ex cu profesorul nu se aplica. Mai degraba urmatorul exemplu(e) din viata reala:

Iti vand un teren, pe are iti construiesti un bloc (casa, cladire de birouri). Peste 1 an vine X si iti darama Blocul (casa, caldirea..) pentru ca terenul defapt e al lui. Ce faci?
    Angajezi un avocat (societate) cu o suma de 30k euro, sa te reprezinte intr-un dosar in instanta in care tu trebuie sa recuperezi de la o firma, 100k euro. Avocatul pierde procesul, tu nu recuperezi nimic. Ce faci? E un ex, nu-mi zi de recurs si curtea suprema.

Mergi in Austria (sa nu zic ro) sa te operezi. Operatia costa 50k euro, dar medicul da gres, si tu te imbolnavesti mai rau. Trebuie sa te operezi iara, si noua operatie costa 70k euro. Ce faci?

....Astea mi-au venit in cap

Cat despre disclaimer, iti mai dau un exemplu. Te anagajez pe tine, firma de paza, sa-mi pazesti depozitul. Intr-o seara depozitul ia foc, si tot ce aveai tu arde. Ce faci?

@ 1nescu. Vreau sa faci diferenta intre seo ca serviciu comandat (in care se tarifeaza pret /h, sau pret/ pachet), pentru ca pleci de la premiza ca defapt cleintul externalizeaza, implicit intra in exemplu se-inhouse. Adica el decide, agentia daor executa.

Eu vb de cazul 2, ai un client care vrea sa plateasca pt top5 pe nisa lui. Nu-l intereseaza cat iei tu pe ora/ luna, sau ce faci, are treburile lui, il intereseaza cat il costa si in cat timp ajunge unde a "platit".

Toate cerererile (ciudate) care vin de pe net, vin pentru cazul 2. Cat ma cost poz x pe cuvintele "x,y,z".

@ alias. Blasturile nu te "ating" daca tu ai apucat sa dezvolti o strategie de cateva luni cu o agentie. presupun ca ai deja cateva sute de root, linkuri related, linkuri de calitate, si ai cat de cat o autoritate. Fa un test, da 50 usd, pt 10 blasturi pt un loc 1 pe o nisa grea, sa vezi daca il misti Il ajuti defapt, fara sa realizezi. Ii cresti numarul de root, fara sa-l misti de pe loc

Dupa exemplele date, cred ca o asigurare ar fi binevenita Agentia SEO se obliga sa incheie o asigurare si sa o plateasca pt client, doar pentru cazurile extreme, penalizare, de-indexare. E o idee
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu nu prestez servicii de seo si nu o sa o fac niciodata, tu clientului in calitate de firma trebuie sa ii oferi ceva, tu nu poti sa ii spui ca ii oferi 10 k link-uri
    Nici garantarea unei pozitii nu poti sa o faci
    In schimb ar trebui sa ii garantezi ca in interval de x luni traficul va creste cu 50% si dupa y luni traficul se va dubla, sau mai bine ca va un numar de conversii minime in cazul unui magazin online
    Faptul ca site-ul este penalizat de google este din vina firmei ce presteaza servicii SEO pentru ca a facut ceva gresit si google a reactionat, pe client nu il intereseaza de panda pinguin si asa mai departe el vrea sa vanda, vrea sa aiba o cifra de afaceri si chiar profit, nu il intereseaza ca tu ai cumparat 10000 de link-uri sau doar 2 si ai facut o pagina de facebook, el vrea doar rezultate.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    In schimb ar trebui sa ii garantezi ca in interval de x luni traficul va creste cu 50% si dupa y luni traficul se va dubla, sau mai bine ca va un numar de conversii minime in cazul unui magazin online
    Conversii da, dar asta tine mai mult de web design. Seo genereaza traficul, de calitate, targetat, sau general, dar pagina conteaza mult in conversie.

Nu poti vinde trafic, stim foarte bine cat de usor se aduce trafic pe un site, trafic aiurea.

In rest e corect, clienti fiind nu te intereseaza de ferma sau gradna zoologica a lui google, tu vrei rezultate.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Seo genereaza traficul, de calitate, targetat, sau general, dar pagina conteaza mult in conversie.

Nu poti vinde trafic, stim foarte bine cat de usor se aduce trafic pe un site, trafic aiurea.
    Eu am presupus ca ma duc la o firma serioasa care imi da doar trafic de calitate, traficul care ma intereseaza si nu imi otimizeaza site-ul meu pentru "manele 2015" ca asta sunt super cautate si este trafic mare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. contract vanzare cumparere
    De demonbogdan în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th August 2010, 11:32
  2. Contract
    De Cristi_XP în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th February 2009, 14:41
  3. contract google
    De kmedia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1