In primul rand am inceput sa ma "enervez" la propriu, de raspunsuri inutile, de la cei care "au auzit" sau "cred ei". As prefera un tip de conversatie la subiect cu argumente, altfel e pierdere de timp. Nu ma refer strict la subiectul asta, ci in general.
@ Clawdel.
Ex cu profesorul nu se aplica. Mai degraba urmatorul exemplu(e) din viata reala:
Iti vand un teren, pe are iti construiesti un bloc (casa, cladire de birouri). Peste 1 an vine X si iti darama Blocul (casa, caldirea..) pentru ca terenul defapt e al lui.
Ce faci?
Angajezi un avocat (societate) cu o suma de 30k euro, sa te reprezinte intr-un dosar in instanta in care tu trebuie sa recuperezi de la o firma, 100k euro. Avocatul pierde procesul, tu nu recuperezi nimic. Ce faci? E un ex, nu-mi zi de recurs si curtea suprema.
Mergi in Austria (sa nu zic ro) sa te operezi. Operatia costa 50k euro, dar medicul da gres, si tu te imbolnavesti mai rau. Trebuie sa te operezi iara, si noua operatie costa 70k euro. Ce faci?
....Astea mi-au venit in cap
Cat despre disclaimer, iti mai dau un exemplu. Te anagajez pe tine, firma de paza, sa-mi pazesti depozitul. Intr-o seara depozitul ia foc, si tot ce aveai tu arde. Ce faci?
@ 1nescu. Vreau sa faci diferenta intre seo ca serviciu comandat (in care se tarifeaza pret /h, sau pret/ pachet), pentru ca pleci de la premiza ca defapt cleintul externalizeaza, implicit intra in exemplu se-inhouse. Adica el decide, agentia daor executa.
Eu vb de cazul 2, ai un client care vrea sa plateasca pt top5 pe nisa lui. Nu-l intereseaza cat iei tu pe ora/ luna, sau ce faci, are treburile lui, il intereseaza cat il costa si in cat timp ajunge unde a "platit".
Toate cerererile (ciudate) care vin de pe net, vin pentru cazul 2. Cat ma cost poz x pe cuvintele "x,y,z".
@ alias. Blasturile nu te "ating" daca tu ai apucat sa dezvolti o strategie de cateva luni cu o agentie. presupun ca ai deja cateva sute de root, linkuri related, linkuri de calitate, si ai cat de cat o autoritate. Fa un test, da 50 usd, pt 10 blasturi pt un loc 1 pe o nisa grea, sa vezi daca il misti
Il ajuti defapt, fara sa realizezi. Ii cresti numarul de root, fara sa-l misti de pe loc
Dupa exemplele date, cred ca o asigurare ar fi binevenita
Agentia SEO se obliga sa incheie o asigurare si sa o plateasca pt client, doar pentru cazurile extreme, penalizare, de-indexare. E o idee
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.