Cristian...esti un baiat bun si te respect pentru asta...cand am vazut ceea ce ai scris si in thread-ul celalalt am crezut si sperat ca nu e vorba despre mine, dar se pare ca este. Si acum vin cu explicatia:
Folosesc pe site-ul meu Diversite un CMS care poarte numele de Xoops. Ei bine dragul meu Cristian, acest Xoops foloseste diverse module pentru usurinta in munca administratorului.Chiar si eu am realizat un astfel de modul pe care l-am si pus la dispozitia utilizatorilor de xoops (se numeste SwfPlayer si sunt mandru de el). Ideea este alta : ceea ce imi arati tu in screenshot nu este altceva decat un modul pentru xoops care se numeste ol_video si este practic embeded in xoops-ul meu ...se conecteaza la http://www.onlineludhiana.com/portal...les/ol_videos/ si de acolo sustrage acele videoclipuri.
Vna mea probabil ca este aceea de a nu ma fi uitat la literele din codul sursa al modulului...(nici macar nu am fost de acord vreodata cu adsense si nici nu ma prea pricep in a-l folosi).
Oricum, sa stii ca ai fost destul de dur in afirmatii, dar banuiesc ca te-am convins...
Respecte !

Răspunde cu citat