sursaPeste 74.000 de domenii .eu au fost suspendate, iar 400 de companii au fost date in judecata de catre compania care supervizeaza domeniul top-level al Uniunii Europene.
sursaPeste 74.000 de domenii .eu au fost suspendate, iar 400 de companii au fost date in judecata de catre compania care supervizeaza domeniul top-level al Uniunii Europene.
teoretic nici noi nu am putea achizitiona momentan .eu, dar vad ca se gaseste la vanzare pe tarabele de la noi![]()
ce exprimare de pietar am.. scuze..
Scrisesem si noi aici despre asta. Din pacate, asta nu cred ca afecteaza cu mult domeniile targetate de cei din Romania, cu toate ca foarte multe domenii au fost inregistrate abuziv pentru e fi vandute ulterior.
Poate ajung si pe la firmele din ro care care au inregistrat abuziv..EURid a precizat ca aceasta actiune legala este doar inceputul si ca va continua sa investigheze si alte plangeri referitoare la inregistrarile abuzive de domenii.
oricum, tot de acolo
Din moment ce nu facem parte din UE imi inchipui ca o multime de .eu inregistrate de romani vor fi "retrocedate"Compania a suspendat deja un numar nespecificat de domenii, ai caror proprietari nu au putut dovedi ca locuiesc in Uniunea Europeana.![]()
Daca domeniile inregistrate au ca "owner" o persoana din spatiul UE, nu exista motiv de ingrijorare. Este posibil insa sa se fi efectuat inregistrari folosind informatii false, ceea ce contravine regulamentului oricarui TLD.
in principiu cred ca este de ajuns sa ai o firma(tu sau altcineva) in Olanda (de exemplu) si sa-ti inregistrezi domeniile pe ea(ca reseller), apoi sa le vinzi cui vrea muschiul tau
Televiziune Locala -- OLT TV Pentru Tine !
Asta suna cam asa: E permis in Romania condusul de autoturisme pe drumurile publice numai de detinatorii de permis de conducere. Insa daca iau permisul unui prieten si ma urc la volan nu e nici o problema.
Combinatia probabil ca se poate face insa esti sigur ca e si legala ?
se pare ca ma tin dupa tine pe forum
eu nici macar nu stiu daca este legala...am presupus doar in funcie de ce vb baietii...
Televiziune Locala -- OLT TV Pentru Tine !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)