Un domeniu imens....Vanzarile sau Sales asa cum neplace sa ne americanizam din cand in cand...
Ideea este ca acest domeniu ne este folositor in oricare altul sau cu alte cuvinte....in orice domeniu am activa, vom avea un mult mai mare suces daca am sti sa vindem (sti= experienta+pasiune). As avansa putin si as spune ca nu numai in domeniile de activitate ci si in viata de zi cu zi:
Ai reusit sa convingi un prieten sa te imprumute cu 10 lei, ai efectuat o vanzare (i-ai vandut cerintele tale)...ai convins gagica sa iasa in oras cu tine (sau alte lucruri care mai sunt de convins... )...ai efectuat o vanzare...
Pana si faptul ca voi veti posta aici parerile si ideile voastre vis-a-vis de vanzari si marketing cu scopul de a invata unii de la ceilalti, inseamna ca eu am reusit o vanzare...
Deci, daca lucrezi in vanzari, publicitate, pr, marketing...sau daca esti un vanzator innascut bun, sau vrei pur si simplu sa dai un sfat, sau sa inveti, sa-i dam drumu', ca avem treaba...
PS. Daca thread-ul se va extinde intentionez sa facem si ceva 'probleme' (montari si demontari,pitch-uri).....pentru tot ceea ce inseamna A VINDE...