A, credeam ca e vorba de cineva anume.
A, credeam ca e vorba de cineva anume.
Are un nume, dar n-are nici un rost să-l spun.
O seara frumoasă!
sa inteleg ca asta era motivul! Pai Vera Renczi o fi fost femeie !?
ai tot dreptul sa iti alegi ce colaboratori vrei. remarca mea era legata de faptul ca au venit doua anunturi (unul de la tine) in care se cerea "o colaboratoare" in contextul in care pe forum nu prea vezi persoane de sex feminin. Pentru mine anunturile seamana cu licitatiile publice din romania în care se cere ca cel care vrea sa participe trebuie sa aiba 1,72 m, parul dat pe dreapta, un copil şi o pisica neagra cu pete albe.
Dar uite cum se da negativul:
Cupoane reduceri MyThemeShop
In contextul in care:
Cumpar articole
[Cumpar] Articole cu link de pe aproape orice nisa - RO
Articole(content) pentru siteul/blogul tau
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Atentie la colegii care promoveaza pe grupuri!
oMfG
Fara semnatura.
Mă surprinde oarecum intervenţia ta, tu fiind o persoană care intervine în discuţiile referitoare la legi, corectează-mă dacă greşesc. Şi totuşi, nu intervii, de data asta, ca să faci vreo referire la legi (actele de distrugere/tulburarea de posesie fiind considerate infracţiuni care se pedepsesc şi cu închisoare - poate nu e corectă încadrarea mea, nu am cunoştinţe în domeniu), nu că ar fi locul potrivit pentru asemenea discuţii. Dar binevoieşti să pomeneşti de o ucigaşă, care a şi fost pedepsită pentru faptele ei, conform legii.
Sigur că eşti liber să spui ce vrei, doar mă surprinde...
La restul, răspunsul îl ai în ultimul meu post din topic, chiar dacă nu sunt multe colege pe-aici, şi chiar dacă în anunţ m-am adresat colegelor, totuşi sunt multe traducătoare care colaborează şi cu bărbaţi din această comunitate. Nu prea fac lucruri aşa, doar ca să le fac, cu şanse mici de reuşită. Dacă am pus anunţul în felul acela, ştiam că nu o s-o fac degeaba.
Nevoia acuta de atentie scoate tot ce-i mai "bun" din fiecare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)