2nd October 2015, 12:12
1 out of 1 members found this post helpful.
SEO pentru un magazin online!
Salutare! Nu de foarte mult timp, am creeat un site, un magazin prin care vreau sa promovez anumite produse, monetizarea fiind prin afiliere. Site-ul are vechime aproximativ o luna si jumatate. Problema este ca la un astfel de site nu prea stiu cum sa promovez, iar aici ma refer la seo off page. Stiu ca de obicei la astfel de siteuri este recomandat sa aloci un buget pt. asa ceva, dar deocamdata nu imi permit. Am inscris site-ul in cateva directoare pe care le-am gasit pe acest forum (multumesc celor care au postat acele directoare), dar altceva nu prea stiu ce sa fac pt. a creste traficul. In momentul de fata site-ul are undeva in jur de 10 viz/zi. Deci daca cineva ma poate ajuta si are idei ce as putea sa fac in cazul de fata, il rog sa posteze aici. Multumesc anticipat!
2nd October 2015, 16:20
1 out of 1 members found this post helpful.
Incepe cu astea:
1. Tehnic: viteza de incarcare a siteului, cod corect, UX
2. Continut: keyword acolo unde trebuie (meta title, title h1), descriere produse, url-uri cu keyword,
3. Social: facebook, twitter, google+
4. Articole pe comunicate de presa
5. Newslettere spre clienti targetati
6. Blog de companie
7. Link intern
8. OBL spre brandurile comercializate
9. Articole pe cateva siteuri de specialitate cu link de calitate spre tine
10. Urmareste concurenta din primele pozitii pe key-urile targetate de tine. NU copia continutul lor. Invata de la ei.
IBL natural: il vei obtine odata cu cresterea autoritatii si pozitiilor in SERP