Postat în original de
inSecure
Mda, nu ma uitasem peste blog, pt ca site-ul (sau magazinul) era deja destul.
E bine ca aveti articole despre toate orasele, cautari sa fie
zic. Vreti sa sa obtineti trafic pe bijuterii zalau, iar voi sunteti in?
Blogul ala are articolele pe post de categorii
. Sfatul meu e sa dispara, sau sa-l refaceti, cu content pt user, nu pt seo. Sunt doar articole de spam. Seo vine si el dupa.
Off:
..............................
Pt mine e clar, site-ul e facut de tine. Nu ai stiut sa faci pagina de home (index), si ai facut-o categorie (catalog), cu toate produsele din site. Cum la blog nu ai stiu sa tai "category" din cale.
Ai citit ceva pe net de seo, dar ai ales sa adaugi articolele pe model de spam.
Ai tradus cu gogole translate din engleza in romana, termeni gen: testimonials = marturii, login = intrare in cont, wishlist = lista mea de dorinte....
) Tare sau ce?
Tu lucrezi la firma asta, sau e firma ta?
...........................
Eu nu pricep de ce toti prefera sa-si faca site-uri singuri? Nu e mai simplu sa-ti faci site-ul cu o agentie, fie ea si din zalau, decat sa pierzi timp, bani, si poate chiar un business?
Ai un magazin de 200 euro maxim, facut de un "baiat". Ai content destul, dar facut pe post de spam. Contentul ori e platit, ori e scris = timp = bani.
Acum urmeaza seo onsite, adica inca 2-300 euro pt reparatii si content in site. Dupa urmeaza imbunatatiri pentru conversii, adica alte cateva sute de euro, si tot asa.
Nu era mai simplu sa comanzi un magazin la 5-600 euro, in care sa-ti adauge si content-ul scris sau cumparat? Aveai si seo on page, cat si on-site inclus, pentru ca asa e normal.
Acum, intrebi pe forum ce si cum, si incepe alta munca, alti bani.
In loc sa ai magazinul gata in 2 zile, dureaza luni de zile si tot nu iese ok.
Ultima modificare făcută de Tom; 16th May 2013 la 01:49.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.