Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Sfaturi pentru magazin online de bijuterii

Avatarul lui Cristina Constantin
    Cristina Constantin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Pitesti
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit Sfaturi pentru magazin online de bijuterii

Doresc si eu sa-mi da-ti un feedback la site-ul Magazin online bijuterii ieftine argint si aur - Bijuteria DAsiNU. Ce ar mai trebui sa imbunatatesc in materie de seo si nu numai.
    Ma intereseaza cum sa fac seo eficient out page. Astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra.
    Va multumesc

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    82

Implicit

Pe pagina de contact ma astept sa gasesc datele unei firme si o adresa mai ales la un site care trebuie sa inspire incredere. Am vazut ca apare datele firmei la pagina "despre da si nu" dar lumea se asteapta sa apara la contact alaturi de conturile bancare, numere de telefon si o adresa fizica.
    Ai niste greseli in metadescription "Cumpara acum bijuterii din argint, aur de la bijuterie-online.ro precum si cercei, inele, lant-uri, seturi, pandantive, bratari ieftine, bijuteri online"

Daca ai feed de produse, poti sa-l inregistrezi in jingle.ro
    Caut cu jingle.ro.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

As scoate chestia aia cu limba din dreapta sus, am dubii ca ai clienti din 101 de tari.

As lua si un domeniu brandabil, e greu de fidelizat si de retinut.

Cum spui unei prietene de site? "Mi-am luat bratara misto de pe bijuterie minus online punct ro " ?

My 2 cents

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Il sustin pe oltean (catalin).

Nu vad un magazin care sa aiba conversii bune cu un asa NU scos in evidenta.

Limba trebuie sa dispara obligatoriu.

Prima pagina nu trebuie sa fie categorie, cu sub-pagini.

Iti lipseste contentul complet. Content nu facem?

Calea se poate mai bine: INELE AUR - inele logdna aur alb online ieftine - Bijuteria DAsiNU merge asa http://www.bijuterie-online.ro/inele-aur.html iar aici e jale mare: www. bijuterie-online.ro/bijuterii-argint-cu-pietre/bijuterii-argint-cristale-swarovski.html, deja e cam spam.

si lista continua. Idea e sa te apuci de ele ca altfel vb degeaba.

Site-ul banuiesc ca e facut de tine, sau de un "baiat" (dupa cum e tradus si design), ca e jale mare cu el. Mai bine plateai macar 500 euro si il faceai calumea, fara poze. Pozele trebuie sa le faci cat de cat ok, dar pe viitor, dupa ce testezi daca merge nisa sau nu.
    Ultima modificare făcută de Tom; 16th May 2013 la 01:22.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    38

Implicit

Cum cumpar - Bijuteria DAsiNU - greseli gramaticale, typo, punctuatie pusa aiurea...

http://www.bijuterie-online.ro/blog/ - ce de categorii ai pe blog, spam klumea

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

Blogul nu-l vazusem, de ce are 800 de pixeli albi sub footer? Mai bine publici advertoriale si/sau situri suport decat blog pe acelasi domeniu si ip cu 10 linkuri/articol.

De ce e Author Google+ sub site, care nu are content si authorship, dar lipseste pe blog?

De ce tii marturii clienti daca ai fix doua din care 1 e al naiba de negativa.

E lista lunga, dar cum zicea si Tom, daca nu incepi sa implementezi din ele vorbim degeaba.
    Ultima modificare făcută de Catalin C.; 16th May 2013 la 01:33. Motiv: footer, nu forum*

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post

http://www.bijuterie-online.ro/blog/ - ce de categorii ai pe blog, spam klumea
    Mda, nu ma uitasem peste blog, pt ca site-ul (sau magazinul) era deja destul.

E bine ca aveti articole despre toate orasele, cautari sa fie zic. Vreti sa sa obtineti trafic pe bijuterii zalau, iar voi sunteti in?

Blogul ala are articolele pe post de categorii. Sfatul meu e sa dispara, sau sa-l refaceti, cu content pt user, nu pt seo. Sunt doar articole de spam. Seo vine si el dupa.

Off:
    ..............................

Pt mine e clar, site-ul e facut de tine. Nu ai stiut sa faci pagina de home (index), si ai facut-o categorie (catalog), cu toate produsele din site. Cum la blog nu ai stiu sa tai "category" din cale.

Ai citit ceva pe net de seo, dar ai ales sa adaugi articolele pe model de spam.

Ai tradus cu gogole translate din engleza in romana, termeni gen: testimonials = marturii, login = intrare in cont, wishlist = lista mea de dorinte.... ) Tare sau ce?

Tu lucrezi la firma asta, sau e firma ta?

...........................

Eu nu pricep de ce toti prefera sa-si faca site-uri singuri? Nu e mai simplu sa-ti faci site-ul cu o agentie, fie ea si din zalau, decat sa pierzi timp, bani, si poate chiar un business?

Ai un magazin de 200 euro maxim, facut de un "baiat". Ai content destul, dar facut pe post de spam. Contentul ori e platit, ori e scris = timp = bani.

Acum urmeaza seo onsite, adica inca 2-300 euro pt reparatii si content in site. Dupa urmeaza imbunatatiri pentru conversii, adica alte cateva sute de euro, si tot asa.

Nu era mai simplu sa comanzi un magazin la 5-600 euro, in care sa-ti adauge si content-ul scris sau cumparat? Aveai si seo on page, cat si on-site inclus, pentru ca asa e normal.

Acum, intrebi pe forum ce si cum, si incepe alta munca, alti bani.

In loc sa ai magazinul gata in 2 zile, dureaza luni de zile si tot nu iese ok.
    Ultima modificare făcută de Tom; 16th May 2013 la 01:49.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Avatarul lui Cristina Constantin
    Cristina Constantin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Pitesti
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna, Puthre!

Multumec pentru sfaturi si o sa incerc sa modific. Da am feed de produse cum pot sa-l inregistrez pe jingle?

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    25

Implicit

Si asa Magento merge destul de greu pe serverele romanesti, l-ai umplut de Google translate, Google plus, Google author(wtf is this), zii la programator ca a omis un modul, il gaseste in Magento Commerce: Google Fonts .
    Linkurile sunt imense, gen: Inel din argint 925 pietre semipretioase turcoaz 108 - Bijuteria DAsiNU
    In mail inca iti apare Logo de la Magento, mesajul de la e-mail la inregistrare imi spune: Welcome.
    La finalul mesajului : "contactati-ne la sau la telefon: .

Va multumim,
    Echipa "
    Mai ai de folosit Traducerea in linie in cont client.: "You have not set a default billing address."
    Newsletter-uri sau Newslettere ?
    Produsul was added to your shopping cart.
    Fa-l functional si simplifica-l putin, iar apoi SEO. Incet incet

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    82

Implicit

Citat Postat în original de Cristina Constantin Vezi Post
    Buna, Puthre!

Multumec pentru sfaturi si o sa incerc sa modific. Da am feed de produse cum pot sa-l inregistrez pe jingle?
    Jingle.ro - Adauga magazin online
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Furnizori pentru Magazin online
    De Roland în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 10th November 2016, 17:02
  2. Cerinte tehnice pentru un magazin online
    De danieladinca în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd November 2012, 13:04
  3. Cumpar advertoriale pentru un magazin online!
    De paulpadurariu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd October 2012, 09:57
  4. Despre un magazin online de haine pentru afiliate
    De Guess Who în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th March 2012, 16:01
  5. Sfaturi pentru comertul online pe la noi
    De danielbuca în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th November 2008, 00:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •