Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
No stai sa ma trezescIn primul concediu e prioritatea mea
Daca o fi de doua saptamani.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
OFF Topic
Fara sa vreau altceva decat sa ma lamuresc: exista persoane care platesc sa ajunga pe pagina 2 - 5? Pentru mine pana acum SEO insemna TOP 10 cu bataie pe TOP 5. Si tot pentru mine greuatea era in gasirea kwd-urilor care merita munca de a ridica un site.--Site-ul A
keyword fictiv: "produse de vanzare" - poz 33-45, adica pagina 4-5. Dansa pe acolo fiindca e site nou, adica fara linkuri.
Cand am incheiat colaborarea, putin dupa strabaterea a jumatate din pachet pe motiv de ineficienta, site-ul se afla pe pagina 5-6. Acum este pe 7.
--Site-ul B
keyord fictiv: "cuvant exotic" - pagina 5, cautand din Bucuresti sau alte orase.
"salon cuvant exotic" - pagina 3-4, in functie de browser si de oras.
Acestea erau pozitiile inainte de inceperea colaborarii.
La incheierea colaborarii, site-ul se afla in prima pagina(rareori pe pagina 2, era proiect in lucru, site-ul dansa) pe cautarea "cuvant exotic" si "salon cuvant exotic" cand cautai din Bucuresti, Iasi sau din alte orase pentru care exista pagina special creata pe site.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
mai poate cineva garanta in ziua de azi o pozitie anume? dar locurile 1-3? 1-5? si pe ce costuri?
stiu ca e plaja intreaga de raspunsuri si variabile, dar google a devenit foarte imprevizibil si nici nu stii la ce sa te mai astepti.
ipotetic vorbind: daca google are deveni intr-o zi 100% contracost, sau ar disparea de tot, cum ramane cu SEO? ne intoarcem iar la pagini aurii si la anunturi in ziar?
Nu o poti garanta la orice nisa, dar poti oferi garantii contractuale clientului.
Buget lunar pentru SEO fix, x euro, cu cresterea bugetului lunar (sau daca nu creste lunara one-time bonus) pentru top 10, top 5, top 3 sau ce praguri stabiliti.
Problema e cu clientii care vor top 3 maine, cu buget de 100-200E. Gasesc "un baiat" care-i rezolva, pica la prima penalizare si ajung la concluzia ca SEO nu functioneaza, singura sansa e adwords.
Nu cred ca are nevoie, deja sunt nise unde rezultatele organice apar doar daca dai scroll... sunt nise unde pozitia nr 1 in serp cumpara si adwords ca sa nu fie alti 3 deasupra, etc.
Retired
Vand RAM pt desktop DDR3@1600 - 2x4GB
Sunt in garantie, daca intereseaza pe cineva, lasati mesaj.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)