Rezervat
Rezervat
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Nu, doar l-a imprumutat sa faca poza. Eu de-aia nu pun poze cu biroul meu...
Face broaste?
Imi spunea bunica: "Nu mai bea atata apa ca faci broaste-n burta!". Cred ca stia ea ce stia...
Sa nu va mai aud ca va laudati cu site-urile voastra vechi
5-decenii.png
Ultima modificare acum 5 decenii si 5 ani. Inca ma intreb care a fost primul: directorul sau site-ul listat?
content-writers.jpg
"Am format o echipa de 4 profesori si 3 jurnalisti pentru a-mi scrie articole pentru cele 6800 de siteuri din portofoliu"
Articolele sunt "cat de cat unice, si bine optimizate seo"
preturi imbatabile...mai e putin sezon la mare si tequila e la lichidare de stoc...
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
[QUOTE=geo888;318884]content-writers.jpg
"Am format o echipa de 4 profesori si 3 jurnalisti pentru a-mi scrie articole pentru cele 6800 de siteuri din portofoliu"
Bre să-mi trimiți o tastatură nouă și ca bonus un birou ca ăla din poza de mai sus, pentru că am vărsat sucul din cană din cauză că am râs.Și apropo, sper că livrează și în germania firma ta de tastaturi și de birouri.
Am fost ospitalieri cu Gabriel, dar noul membru Seopedia ne vorbește-n metafore.
Lăsați-vă de SEO, filosofia-i viitorul!
metafora.png
Ultima modificare făcută de Sergiu B.; 8th September 2015 la 16:45.
Momentan este/sunt 9 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 9 vizitatori)