Postat în original de Bogdan Calin Imi cumpara si mie cineva domeniul asta? Cat m-ar costa? 50 de euro/an daca ti-l cumperi tu. 100 de euro / an daca ti-l cumpar eu.
Îmi scapă mie ceva?
Studiu de caz: Cat de mult conteaza blogul in SEO?
Postat în original de LogOn Îmi scapă mie ceva? Te pot ajuta, conta cost.
Retired
Postat în original de Catalin Cerga Te pot ajuta, conta cost. Mai am doar 100 EUR, îmi ajung?
Postat în original de LogOn Mai am doar 100 EUR, îmi ajung? Pentru 27 de euro iti pot raspunde la intrebare.
Postat în original de Dan Pentru 27 de euro iti pot raspunde la intrebare. Uff, ceri prea puțin... Înseamnă că nu merită :p
Postat în original de LogOn Uff, ceri prea puțin... Înseamnă că nu merită :p Ti-as putea spune si daca merita sau nu, dar costa 18 euro.
Postat în original de Dan Ti-as putea spune si daca merita sau nu, dar costa 18 euro. Am cupon de 50% off pentru oferta lui Dan, daca te intereseaza... ti-l vand la jumatate de pret. Se poate si in rate!
Lăsați măi băieți că așa învățăm
Postat în original de Dobre Petronel prostutul.ro fraierica.ro faraminte.ro Astea-mi plac maxim man. estifraier.info la vanzare!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)
Reguli Forum