Versiune printabilă
Citat: Postat în original de Bogdan Calin Imi cumpara si mie cineva domeniul asta? Cat m-ar costa? 50 de euro/an daca ti-l cumperi tu. 100 de euro / an daca ti-l cumpar eu.
Îmi scapă mie ceva?
Citat: Postat în original de LogOn Îmi scapă mie ceva? Te pot ajuta, conta cost.
Citat: Postat în original de Catalin Cerga Te pot ajuta, conta cost. Mai am doar 100 EUR, îmi ajung? :)
Citat: Postat în original de LogOn Mai am doar 100 EUR, îmi ajung? :) Pentru 27 de euro iti pot raspunde la intrebare.
Citat: Postat în original de Dan Pentru 27 de euro iti pot raspunde la intrebare. Uff, ceri prea puțin... Înseamnă că nu merită :p
Citat: Postat în original de LogOn Uff, ceri prea puțin... Înseamnă că nu merită :p Ti-as putea spune si daca merita sau nu, dar costa 18 euro.
Citat: Postat în original de Dan Ti-as putea spune si daca merita sau nu, dar costa 18 euro. Am cupon de 50% off pentru oferta lui Dan, daca te intereseaza... ti-l vand la jumatate de pret. Se poate si in rate!
Lăsați măi băieți că așa învățăm :)
Citat: Postat în original de Dobre Petronel Citat: prostutul.ro fraierica.ro faraminte.ro Astea-mi plac maxim man. :)) :D estifraier.info la vanzare! ;):)) :))