evil :] dar sa tinem cont ca 99% din aia banati nu stiau sa scrie corect gramatical
oricum este utila prezenta ei pe forum - practic s-a enablat fenomenul de Honeypot
evil :] dar sa tinem cont ca 99% din aia banati nu stiau sa scrie corect gramatical
oricum este utila prezenta ei pe forum - practic s-a enablat fenomenul de Honeypot
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Meniu 2.0 :
![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Cine vrea sa-l cunoasca pe Artur - organizez excursii, va fac cunostinta, va fac poze cu el. Pentru o taxa modica, fireste.
Trust, but verify.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
@Puthre @Mâțata - Chiar ma gandeam, lumea nu stie ca e bolnav psihic si face misto de el. Dar el, in lumea lui, e fericit. Si pana la urma asta conteaza, nu parerea noastra despre el. Deci cine vrea sa-i dea o cola sau sa-i faca cunostinta cu o fata, e invitatul meu![]()
Trust, but verify.
1. Mâțata - Dar sa stii ca in momentul in care am sa am onoarea de a ma intalni cu el am sa-l invat cum sa-si faca un cont de adsense cu care sa-mi monetizeze clipurile de pe youtube ... Fac asta deoarece m-a impresionat strategia de marketing vis-a-vis de discoteca, salonul de nunti si parastasele. E pacat ca nu castiga nimic din faptul ca isi expune talentul pe un site atat de mare precum youtube ...
PS - zic sa mergem mai multi ca in pelerinaj ... asa ca merg daca se constituie un grup de minim 20 de seo-isti [pot fi si fete]
PPS - vreau sa sponsorizez acest blog
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 13th June 2013 la 20:02.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)