Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Not funny... mi-a taiat pofta de glume poza aia. Apropo de ce se presupune ca trebuie sa rezolve ”EL” - jumatate din mancarea lumii, reprezentand peste doua miliarde de tone de alimente, este aruncata de consumatori in fiecare an la gunoi, asta intamplandu-se bineinteles in tarile dezvoltate, pana si romanii arunca 1,9 milioane de tone pe an...
Risipa de alimente: cata mancare aruncam la gunoi?
Aruncăm mâncare cât să hrănim Africa | Just a Blog!
Caut șerpaș să mă treacă și pe mine de Pinguin.
Trust, but verify.
Pisi, problema se pune altfel.
Nu e vina romanilor ca n-au somalezii de mancare. Mancarea nu vine de la dumenzeu, vine din munca.
Ti-o spune unul care nu vorbeste dupa ureche ci unul care a fost la fata locului (in diverse locuri) sa ajute oameni sarmani.
Enjoy:
INCREDIBIL! Un sat de romi a refuzat ajutoarele de la Stat. Au vrut CARNE in loc de cartofi - Video | Kanal D - Imi place
Deci sa zic pe scurt, poate n-ai rabdare sa citesti:
De ce ne dati ma samanta de cartofi, vreti sa-i plantam si sa asteptam sa creasca? Nu mersi, noi vrem carne, cartofi avem.
Ne aduce politia ajutoare? Nu mersi, ca politia ne-a batut cand furam. Daca nu ne lasa sa furam acu ne da chestii pe degeaba? Nu e corect.
Trust, but verify.
Planul este sa te aduc pe calea cea buna si daca e posibil, sa te calugaresti.. =)))))))
PS1: Mersi de atentionare, dar ala e pus acolo ca sa nu ma vada semnul lui G cand pacatuiesc in SEO.
PS2: Cerga, "super" este sub "ultra", mai bine pune mana si cumpara bilete si lasa domainingul pentru cei batrani, ca maine seara vine Gog in CS si ala nu te iarta.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
N-ai ce sa lucrezi in Africa, daca e seceta oamenii aia mor de foame, daca e productie globala mai scazuta pretul alimentelor de baza creste si astia mai saraci nu-si permit sa le mai cumpere. E globalizare, toti suntem interdependenti, africanii si americanii manaca acelasi grau, daca e grau putin americanii il cumpara pe tot si jumatate il arunca la gunoi...
P.S. Doar sunt etic ca sa ma simt bine si io...
P.P.S. Cazul tau cu rromi nostri e alta situatie, e corect ce spui.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)