hai acum fiti sinceri, care dintre voi a luat bunaciuni.com pe 600 de euro?
hai acum fiti sinceri, care dintre voi a luat bunaciuni.com pe 600 de euro?
Vorbesti de gramatica, de parca ar fi a doua ta natura si totusi ai o greseala de tastare in doar cateva cuvinte Dl. Dan, (cu asta te semnezi, nu stiu sa ai si alt nume). Nu mai bine ne intoarcem la SEO cum bine ne sfatuieste Tom. Nu suntem aici sa cautam nod in papura sau se ne amuzam pe seama celor mai neinitiati in domeniu/ sau doar noi pe acest forum. Daca suntem intr-un joc de societate sau intr-o situatie gen profesor/elev, doar anuntati-ne si pe noi.
Mincu. Ion Mincu.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
O amica a avut acelasi program cu mine de dimineata: "M-am trezit, m-am uitat in forbes magazine, nu mi-am vazut numele acolo si am plecat repede la munca "
~ Ghita
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Pai si nu faci diferenta intre o greseala de tastare si o greseala grava de gramatica? Daca nu faci, probabil nu ar trebui sa ne intoarcem la SEO pentru ca, nu-i asa, ce conteaza ca nu stim sa inotam, e marfa sa sarim in ocean sa ne batem cu rechinii.
Daca nu suntem aici sa ne cautam nod in papura, tu de ce te iei de mine? N-ai somn?
Bine, te anunt ca suntem intr-o "situatie" in care eu iti atrag atentia daca gresesti. Pentru reclamatii, suna la 112 si cere cu Dan fochistu', ala care baga lemne pe foc..
- Garibaldi
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)