Pagina 848 din 1463 PrimulPrimul ... 3487487988388468478488498508588989481348 ... UltimulUltimul
Rezultate 8.471 la 8.480 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

floridelux.ro/cosuri-craciun-cosuri-gourmet-craciun-cadouri-craciun

Nu pot sa vad content, ca nu ma lasat Anti-virus-u-l, dar e clar dupa link, ca e o smecherie aici.

Cine face seo la floridelux, sa-mi explice si mie de ce face link-urile asa, repetitive. Daca ai de 3 ori craciun, rankezi mai bine pe cosuri craciun? Amestecat cu 2 de "cosuri"? Si inca 2 keywords, "cadouri" si "goutmet"?

Care e ecuatia? 3-2-1-1 ?

Help!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Nu pot sa vad content, ca nu ma lasat Anti-virus-u-l, dar e clar dupa link, ca e o smecherie aici.

Cine face seo la floridelux, sa-mi explice si mie de ce face link-urile asa, repetitive. Daca ai de 3 ori craciun, rankezi mai bine pe cosuri craciun? Amestecat cu 2 de "cosuri"? Si inca 2 keywords, "cadouri" si "goutmet"?

Help!
    Chiar crezi ca Google e atat de tampit sa puna pret pe URL ? Ar fi o mare prostie, tinand cont ca nu influienteaza utilizatorul deloc.

Pe de alta parte, imi place textul de sub poza
    "Cosuri Craciun 2013, Cosuri cadou, Cadouri Corporate, Cadouri Craciun, Livrare cosuri cadou in toata tara, cadouri pentru Sarbatoarea Craciunului. Idei de cadouri minunate pentru familie, prieteni si pentru partenerii de afaceri. Este momentul sa transmiti cele mai frumoase urari de Craciun cu aceste cadouri minunate, cosuri cadou Craciun cu: vinuri, sampanii, ciocolata, biscuiti, mancare traditionala, cozonaci traditionali, pannetone, ceaiuri, cafea etc."

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Iar faceți reclamă la vodafone ... Gratis! Sau vreți să apară povestea voastră de pe Seopedia la TV? Vă e ciudă că a apărut Dosinescu și vreți și voi ... SEOdelux?

Tom, modifică 103 în 101 sau 102 ... (nu dalmațieni) ... Și vei vedea că totul se va schimba, iar avocatul respectiv va intra pe skype-ul tău să te felicite că nu mai denigrezi o idee genială!

A terminat la Spiru?

Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Chiar crezi ca Google e atat de tampit sa puna pret pe URL ? Ar fi o mare prostie, tinand cont ca nu influienteaza utilizatorul deloc.

Pe de alta parte, imi place textul de sub poza
    Mai mult decat atat, pune pret si pe numele fisierelor de imagini. De fapt generalizarea e ca nu ignora nici o informatie pe care o are despre continut
    Caut cu jingle.ro.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Mai mult decat atat, pune pret si pe numele fisierelor de imagini. De fapt generalizarea e ca nu ignora nici o informatie pe care o are despre continut
    La imagini e de inteles, pentru ca uneori nu are alte informatii despre ele.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    55
    Posturi
    123
    Putere Rep
    24

Implicit

Pai eu dau link natural dintr-un pr8 (related, curat, fara spam, etc) si cineva il vrea eliminat?
    Pot sa scriu si eu la mine pe site un articol cu tampenii despre SEO, tu ma corectezi si pui un link catre site-ul meu ?

PS
    Dau si o bere si nici nu te dau in judecata.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Help!

Pe vremuri cam contau elemente de acest tip. Domeniul nu e achitionat chiar recent si eu afacerea o stiu de prin 2006.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Pe vremuri cam contau elemente de acest tip. Domeniul nu e achitionat chiar recent si eu afacerea o stiu de prin 2006.
    E o diferenta intre friendly url si spam.

eu inteleg ca vor sa rankeze o singura pagina pentru 3 cautari: cosuri cadou, cosuri (de craciun) si cosuri "gourmet" (si long tail: cosuri de craciun cadou, etc), dar asta se face din links si content, nu cu 3 "cosuri" si 2 "craciun".

Nu pricep cum voua va merge site-ul, pe mine nu ma lasa ESET, cica e cu virusi.

Citat Postat în original de cRadu Vezi Post
    Pot sa scriu si eu la mine pe site un articol cu tampenii despre SEO, tu ma corectezi si pui un link catre site-ul meu ?

PS
    Dau si o bere si nici nu te dau in judecata.
    Poti, da, daca vrei link Berea o trimiti direct la Alex, sunt dator de la un pariu recent.

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Ma chinui sa ma prind ce e cu alea 103 idei ... cine pe cine denigreza, cine si ce vrea? Vad doua articole asemanatoare, deci unul a "pontiat" de la altul, dar denigrarea? Sau e asa de subtil ca nu ma prind?
    Nici eu nu ma prind, pentru ca nu am avut intentia asta. De aia am preferat sa intreb si aici.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    La imagini e de inteles, pentru ca uneori nu are alte informatii despre ele.
    Nu difera prin nimic url-ul unei imagini fata de url-ul unei pagini sau a unui pdf. Daca n-ar conta nu le-ar tine degeaba in index: https://www.google.com/search?q=inur...inurl%3Apostez
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.