Tom .. ti s-a dereglat ceasul
Revino la ora noastra si ajuta-ne cu ghidul ala ca sa te facem si pe tine autor![]()
Tom .. ti s-a dereglat ceasul
Revino la ora noastra si ajuta-ne cu ghidul ala ca sa te facem si pe tine autor![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Zau? Cand iese revista? Se poate face un preabonament?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ma'n, as vrea sa-ti raspund, dar deka esti un emm'o si consum prea mult timp
Acum incep doar cu ce NU AM VOIE, si luna viitoare, trec la urmatorul paragraf.
Cand am voie sa beau o bere? Ca stau 3 (degeaba) in frigider de la ora 5.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Multumesc de apreciere dan, te astept si data viitore. User serios, recomand.
@Dan. Vezi ca sunt baietii noi, dornici de a oferii informatii utile, de seo, si mai ales de a scrie pt ghid. Ii gaseti pe posturile de salut. Ai 2 aici, care sunt "gata" sa te ajute: Salutare
Felix si Tony, au promovat de la door-man si bell-man, asa ca cele 2 locuri sunt ocupate deja. Exista si un post de belly-man, dar e inca ocupat de kidu, si se pare ca ii merge bine pe postul asta.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Uite, ca sa-ti treaca, iti fac caaaaado aceasta blanita in care sa-ti pui username-ul la iarna.
Sa-mi zici daca e ok culoarea, stiu ca-ti place nuanta asta, de aia am ales-o:
sau cu coditza pentu tzucurel:
![]()
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)