In aceasta dimineata va prezentam pe adevaratul Bogdan Ungureanu din Craiova. un pitic, cocalar slab si cocosat din Craiovita noua. CLICK AICI
Feriti-va, e baiat de cartier, renumitu' lupu, ia bancomatu-n spate.
Ultima modificare făcută de Bogdan Ungureanu; 5th August 2013 la 07:17.
Am un blog personal nou.
@Bogdan - are tricou de la Apple si lucreaza la Pacanele- semn ca Apple se pregateste de o noua lansare care cel mai probabil va avea loc in Craiova. Personal cred ca este vorba de noul iPhone P. Un smartphone dedicat pasionatilor de pacanele. Acesta va fi livrat exclusiv in Romania si va putea fi achizitionat la abonament chiar de la Million de la 0 euro cu un abonament la pacanele pe 3 ani de zile (49 euro/luna).
Prima imagine scursa (leaked):![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@Dragos Bunea, faci afiliere la eMAG cu site-ul asta: magazinonline.tk ?![]()
L-am gasit ratacit, ud si speriat intr-un colt indepartat al Google SERP, in acel moment m-am gandit la tine. Stiam ca ai magazin online, titlul site-ului este Magazin Online deci nu e loc de indoiala, sigur e al tau.![]()
Vand magazin online afiliat si udat zilnic, momentan e un pic speriat dar se poate dresa. Detalii pe PM @LensFlare.
La achizitia sa primiti CADOU si stropitoarea:![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Oh yeah. SEO like a pro.
![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Dan'e, te-am rugat sa-mi dai un telefon (htc one dual sim), dar vad ca tu te-ai apucat de carti (ghid).
Sfatul meu este sa cumperi cartea de la : dau carte SEO in schimbul continuturilor , si o pui direct ca "ghid".
Dar vad ca ai facut deja cuprinsul cartii, in timpul in care emm fumeaza o tigare. Oricum el o termina luna asta, ca s-a apucat din iunie. Vb cu el, sa-l treci la autori, da bine la imagine. Dar vezi ca el are cartea impartita in 2 zone, din cuprinsul tau, nu reies cele 2 zone.
Are si tipografie digitala, printeaza pdf-uri de 1(o) luna, asa ca te poate ajuta![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)