Mai bine scoti tu firul si nu le dai satisfactia sa te deconecteze ei.
Retired
Prietenul meu din oglinda are o problema!We are having network problems
Unfortunately, we're experiencing some networking issues that are affecting our web and mysql servers. If your site is suddenly not loading or can't connect to the database, it's most likely related. We're looking into this and will be posting updates if this network problem cannot be fixed in next 20-30 minutes. We apologize for any inconvenience caused and thank you for your patience.
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 4th November 2013 la 11:44.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Daca e vre-un web designer pe frecventa, se poate sa ma lumineze si pe mine, la ce ajuta un astfel de design, pentru un site de domaining?
Ce vrea sa scoata in evidenta? Se adreseaza gospodinelor casnice, sau cum?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am si eu o intrebare: Cand credeti ca va fi pr update?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)