Va salut cu respect.
Au am venit aici, pe forumul acesta, ca sa va ajut. Deci retineti, eu va dau niste metode gratis, pe care nu vi le spune nimeni altcineva, nici macar pe bani!
Frate, deci am un suflet bun... ceva de speriat. O fac repet, pentru ca nu va cunosc, nu stiu ce proiecte aveti sau la ce nivel sunteti, dar chiar vreau sa va vad cum o duceti bine, cum castigati bani multi.
Bun, deci sa va zic in 3 pasi simpli cum ajungeti primii pe orice cautare vreti.
1. Va faceti un site
2. Spargeti site-urile cele mai importante din lume (google, facebook, twitter, yahoo, pinterest, tot ce se termina in .gov, tot ce se termina in .edu) si va puneti linkuri pe ele ATENTIE - catre site-ul creat la punctul 1. Folositi neaparat rel=me, ca sa stie Google ca e site-ul vostru. O sa detaliez mai jos raportul de linkuri si ancore.
3. Aruncati cu bani in stanga si in dreapta.
Da, este atat de simplu! Si functioneaza!
Retineti, eu nu vreau sa va vand nimic (haha), va ajut prieteneste, chiar daca nu va cunosc.
Nu ofer consultanta, nu ofer nimic si nu vreau nimic in schimb (voi vrea mai incolo, chill).
Voi sunteti prietenii mei si chiar daca ma injurati, eu nu ma supar, eu sunt rabdator pentru ca va consider niste pui de gaina mici care au nevoie de sfaturile mele.
Astept intrebari despre orice.
Trust, but verify.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Sunt captiv intr-o retea de afiliere si nu pot evada.
Imi ia si statul procent din castig, tot din cauza magazinului respectiv.
La anpc nu m-au luat in serios, unde ziceti sa ma mai plang?
Retired
Sa-ti mai zic ca spre deosebire de celelate retele de afiliere aici comisionul il suporta tot clientul, in costul final?
Asa o fi si la Altex si la 2 parale? Sa stiu sa ma cert si cu kidu un pic.
Maine-poimaine aflu ca si cheltuielile cu logistica si angajatii intra in costul final. Sau cheltulielie cu utilitatile. Pai nu platesc destule facturi acasa, mai platesc si utilitatile lor? Clientii oare stiu asta?
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)