Cred ca la 17 ani e timpu sa inveti sa faci diferenta intre trimiteti si trimite-ti, nu?
o sa fie super tare cand o sa vezi nemultumiti de calitatea articolelor =)))))))))
Am pus 2 kile in ultimele 3 luni. vreau sa le dau jos
ti-am zis si pe yahoo, nu las sucu'.
Vand Advertoriale (pr 5)
Simplu, faci teste. Si din 202 domenii + clienti, iti ies 6 penalizate, pe care "inveti" sa scoti penalizarii si ce greseli ai facut.
Altfel cum inveti sa scoti penalizari? (este un serviciu seo).
Stiu, unii incearca singuri (asa e seo), dar altii aleg sa mearga cu cei care "au experienta". Asa e la doctor![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
deci din 202 tehnici ti s-a confirmat ca 6 sunt eronate?
e greu sa scoti penalizari? trebuie sa citesti bloguri straine?))
Cand eu faceam seo tu jucai tetris, cand eu scoteam penalizari, tu jucai counter, dar acum tu scrii ghiduri, eu fac pe robin hoodAvantaj tu.
Nu e greu sa le scoti cand ai site junk. E greu cand ai site de brand, e greu sa faci seo dupa, iar mie imi plac proiectele challenging, altora le place sa se vaite.
Ultima modificare făcută de Tom; 12th August 2013 la 01:54.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)