Geany, nu despre tine vorbeam, dar banuiesc ca cifra de 15.000.000.000 te-a facut sa crezi ca despre tine e vorba. Ai tu nisa cu 15 miliarde rezultate, pe care faci
seo? Super. Asteptam informatii.
Atata timp cat nu era despre tine, restul discutiei nu-si are rostul.
Prostiile sunt fresh content, utile pentru forum. Fiecare face ce si cum vrea, ce rost are sa-i spui unuia ca e betiv, daca el adora bautura?
Sunt unii care discuta de afacerile lor pe hartie. Seby (baiatul meu) are o masa cu un mic orasel, pe unde isi plimba trenurile, si se joaca. Daca as incepe sa ma joc si eu, considerand ca "gara" e o afacere, si postez pe forum, cum sa faci o afacere de "gara", e fresh content. Util? Niciodata. Prostiile sunt prostii, indiferent cum si cat scrii
Nu am nimic cu tine, dar esti prea "sensibila", iar asta nu tine de online, cat de real life. Nu sunt pe forum, sa ma iau de useri, indiferent ca sunt fete si baieti, doar ca uneori ma enerveaza x sau y, si eu sunt genul care spune direct, mai țăran așa.
Offtopic: Eu folosesc in ultimul timp aluzii, pentru un anumit tip de useri. Majoritatea nu se prind, eu ce sa le fac? Cursuri?