Mai exista oameni care cred ca timesnewroman e site de stiri:
Ultima modificare făcută de Dan; 18th July 2012 la 02:20.
Trust, but verify.
Cumpar tastatura chirilica. Primesc gratuit ponturi domenii generaliste limba rusa
Caut cu jingle.ro.
Am primit urmatorul mesaj de la un prieten, care are nevoie urgenta de link- exchange. Din cate am tradus , nu prea bunghesc (sa verifice Dan daca e in dictionar) bine engleza (english, engleaza, englezeste, englezina), dar vrea un link simplu, cu "centrale termice" in schimbul unui link pe o pagina cu doar 3545 de linkuri. Va rog sa analizati si sa va grabiti, locurile sunt limitate!
"Dear Site,
I'm the webmaster of Centrale Termice pe Gaz - Centrale Termice Electrice si Lemne - Centrale Termice in rate - Ferroli - Viessmann - Baxi - Ariston - Transport Gratuit in Romania.
We came across your site on the Internet and feel that it would fit perfectly into our collection of quality links at Centrale Termice pe Gaz - Centrale Termice Electrice si Lemne - Centrale Termice in rate - Ferroli - Viessmann - Baxi - Ariston - Transport Gratuit in Romania.
We already placed your site link at Centrale Termice pe Gaz - Centrale Termice Electrice si Lemne - Centrale Termice in rate - Ferroli - Viessmann - Baxi - Ariston - Transport Gratuit in Romania
but you can fill in our form for a better linking.
The Google PR of this site is currently 3.
We've already placed a link to your website along with a description at our site on the Centrale Termice pe Gaz - Centrale Termice Electrice si Lemne - Centrale Termice in rate - Ferroli - Viessmann - Baxi - Ariston - Transport Gratuit in Romania
page,
which we encourage you to check for accuracy.
We'd appreciate it if you place a link back to our site using the following HTML code (just copy and paste it into your links page):
<a href="http://www.quickshop.ro" title="centrale termice">Centrale termice</a> <br>centrale termice
On your page, the code will look like this:
Centrale termice
"
E greu sa gasesti o persoana sa-ti dezvolte o strategie SEO, asa ca vad ca multi apeleaza la straini (de seo).
Poate poti tu Dan'e, daca te eliberezi un pic, stiu ca ai 184 clienti, dar poate ii ajuti si pe ei. Paginile astea cu sute de linkuri sunt GENIALE!
P.S. Va ca apare si un site al lui Kidu, pe poz 3543.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom, vad ca ma tot pomenesti p'aci.
Vezi ca nu-ti merg 233 de site-uri din alea 4000 pe care le ai, iar la 824 din ele se incaleca meniul.
Referitor la gramatica - io am terminat dăcât o complementara de tapiter canapele si paturi de apa, asa ca nu ma lua de sus, ca daca voi ati facut scoli inalte nu e cazul sa faceti caterinca de astia care n-au avut noroc in viata.
Rog un moderator sa imi schimbe numele in Jerry sa pot sa bag d'astea pentru Tom, ca se tot ia de mine:
![]()
Trust, but verify.
Care vrei sa faci bani cu Adsense.. pardon, Adsence?
![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
tin sa va anunt ca nu mai aveti voie sa folositi expresia "copy-paste" deoarece are Ponta drept de autor asupra ei.
Ciuruiti-l!
Daca cineva vrea sa mergem la mare impreuna, am facut un update masinii. Astept pe PM numele doritorilor.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)