am uitat..
vand linkuri, advertoriale si bannere pe blog personal. fara vizitatori, fara PR, preturi de criza - 59$ advertorialul, 30$/luna linkul.
am uitat..
vand linkuri, advertoriale si bannere pe blog personal. fara vizitatori, fara PR, preturi de criza - 59$ advertorialul, 30$/luna linkul.
Trust, but verify.
@mihai
Am peste 30, dar repet, e doar o gluma...nesarata. Trecem peste si revenim la "reputatiile" noastre.
@Dan
Daca vreau 2 advertoriale, imi faci reducere la 60$ / advertorial?![]()
@dan si "fara blog personal". unii o practica, din ce am inteles![]()
@misticalriver - da, ai dreptate.
sa reformulez:
vand link-uri pe saiturile altora cu care nu am nici o legatura. Banii in avans.
@imagini. din pacate, la mai multe advertoriale pretul creste, devenind astfel 47,5$ pe advertorial
Trust, but verify.
Am un blog personal nou.
Sa te intreb ce faci tu cu pampersi uzati de esti interesat ?! N-am curaj...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu vand pe yahoo.com si .ro link, in sidebar. Si sa stii ca eu am legatura cu ei, nu ca tine. Detin vreo 3 conturi de mail![]()
@kidu accepti plata in rate?![]()
Scuze de offtopic, am un prieten care urmareste forumul (nu poate sa posteze aici din cauza unei probleme cu prostata) si m-a rugat sa va intreb care sunt cele mai profitabile nise si cam cat se castiga in medie pe zi. V-as ruga, daca se poate, sa-mi dati si cateva exemple de site-uri, printscreen-uri cu incasarile si sa-mi explicati cum ati reusit sa le aduceti pe prima pagina in Google.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)