@robroy - e tradus inainte si inapoi de 5 ori, prin germana, japoneza, tailandeza, deci e 100% original
@robroy - e tradus inainte si inapoi de 5 ori, prin germana, japoneza, tailandeza, deci e 100% original
Trust, but verify.
I-auzi frate, mai e si original. Si tu il vinzi pe doua coji de seminte .... Mai, mai. Mai bine l-ai angaja pe todosin broker![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
solicit inchiderea topicului, faceti glume, eu trebuie sa intru sa citesc si nu pot sa mai lucrez. Dar accept in schimbul tacerii si donatii modeste de la 500 euro in sus
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Vand ceas, arata ora exacta de 2 ori pe zi, plata prin paypal, vi-l trimit pe email.
Caut cu jingle.ro.
Made in Romania:
![]()
Trust, but verify.
- Am o problema mare, nu reusesc sa ajung cu site-ul in prima pagina, ce ma sfatuiti sa fac.
- Cum adica care este site-ul? Eu nu am site dar sunt suparat ca nu sunt in prima pagina.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Bre, uite un suparat:
Unii bloggeri ofera advertoriale gratis | Daniel Urda
Lumea din online pare multumita | Daniel Urda
Plus ca am fost tras de urechi ca de ce ofer la 10 euro advertorial pe un blog PR5, teorii despre viata etc.
Eu nu inteleg cum poti sa spurci cu fiecare ocazie utilizatorii unui forum, apoi sa faci asa:
Vand linkuri PR4, articole, bannere
Nu mai bine iti vezi de ale tale, daca nu pricepi despre ce e vorba?
Chiar e nevoie de 1000 de clone a lu ala de s-a lasat de blogging?
Dedicatie de acu o mie de ani (doar titlu):
http://www.youtube.com/watch?v=d6M1E2r5kbE
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)