Eu am postat 100$ pentru un nume de domeniu, si vreau sa vad ca totul a fost ok. Cine e Oana, ce user are, si cand a dat pontul. Eu sunt 110% convins ca a fost o mare teapa. Sper totusi sa ma insel.
Eu am postat 100$ pentru un nume de domeniu, si vreau sa vad ca totul a fost ok. Cine e Oana, ce user are, si cand a dat pontul. Eu sunt 110% convins ca a fost o mare teapa. Sper totusi sa ma insel.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu mi-am transmis deja felicitarile sincere.
Alegerea lui trebuia sarbatorita cu o nota de plata de cel putin 1000 Euro.
Asa viziune rar mai vezi
PS : Rog schimbare nume utilzator in Oana S
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Tom cautand-o pe Oana S.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Inca nu e nimeni cu userul respectiv, dar aboneaza-te la Forum > Administrativ > Discutii administrative > Doresc sa-mi schimb userul de pe forum (sunt mic si n-am voie link).
si vei fi primul care va sti cand apare.
Oricum daca te uiti la ce domenii sau propus si ce domeniu s-a ales nu cred ca-s dubii ca-i teapa.
Il mai si inregistreaza international cand .com, .net, .org, info, .biz sunt luate.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Acum vin de la spital. Imi pare rau, dar nu o sa o vedem pe Oana S. prea curand.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)