Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
domnisoara oana, cinstit vorbind, pentru ce ati primit dvs suta aia de para, ca doar nu ptr un .me, nu![]()
Buna, sunt Oana si lucrez intr-o spalatorie auto part time, si full time Coafeza. De mult timp citesc seopedia, si am vazut postul tau cu cei 100 usd premiu, si am decis sa-ti ofer cateva din ponturile mele, pe care le tineam pentru proiectele mele viitoare.
Nu am stiut cum sa dau de tine, asa ca am folosit cont-ul de pe forum din 1998 (creat preventiv). Nu am mai postat niciodata, pentru ca prefer sa primesc informatii gratuit, si oricum nu are rost sa ma bag eu in discutii cu juniorii.
Sper ca vei alege ceva util din ponturile mele, dar daca eu as avea proiectul tau as alege "spala-ti-masina-in-romania.me", sau "cutyourhair.me" , washandtravel.me , ...care este super brandabil. Nisa buna, noua, vin strainii sa-si spele masinile la noi, ieftinache.
Tu cred ca vei alege mywalk.me, doar ca "my" si "me" sunt cam "topor", nu sunt brandabile, dar daca .cc e luat, ma gandesc ca .me e mai util. .ro oricum e inutil, ca tu ai planuri mari pe international.
Sper sa ma saluti cu bratele deschise, si sa castig.
Ma duc la coafor ca vin 2 clientii de la google astazi, sa mai aflu si eu ce se mai poarta in seo anul asta.
off: mai ai prosteala.me sau teapa.me? Le mai folosesti, ca ma intereseaza!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Va zic si ce urmeaza - discutii cu adminii pe tema: "sunt posturile mele, am dreptul sa cer sa mi se stearga".
Rog un admin sa confirme (zilele astea, cand s-o intampla).
Sa ma repet: e simplu sa fii sincer.
Nu costa nimic, nu te faci de ras, apuci sa iti faci si prieteni, iti ramane loc de buna ziua si multe multe altele.
PS: oricum, alt cont se face usor, nu e ca si cum n-ai putea s-o faci din nou.
PSS:
A dat submit inaintea mea.
Damn, nu prezic destul de repede.
PSSS: Sunt si eu admin pe un alt forum. N-am zilnic d'astia, dar saptamanal tot am. Majoritatea dau emailuri cu amenintari cu dat in judecata.
Ultima modificare făcută de Dan; 26th April 2013 la 19:36.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)