Să-mi fac o cafea, să lecturez toate cele 1124 pagini.
Să-mi fac o cafea, să lecturez toate cele 1124 pagini.
Ce n-ai inteles? E clar ca lumina zilei sau a noptii, daca nu e zi. Scuzele erau adresate lui, dar cuvintele erau adresate persoanei care este si parea ca nu este. Chiar daca aparea pe forum si nu era el, iar cand nu aparea pe forum era chiar el. Si pentru toate astea exista o explicatie: se adresa celui care nu era pe forum in locul celui care parea ca este si nu era, dar scuzele au ajuns la cel care desi era pe forum in locul celui care nu era, dar parea ca nu este si era. Clar?
SEOmida PFA![]()
@ hl2u si imagini, sunteti voi, sau doar asa pare, pentru ca ati lasat pe altcineva sa se logheze din contul vostru?
Multumesc inca unui domn galant (sau aceluiasi) care a apasat pe reputatie negativa, nesemnandu-se, dar a tinut sa-mi transmita niste cuvinte de cancan. Nu sunt aici pentru reputatie, asa ca ii rog sa continuie si cand ma mai prind si prin alte topicuri. Cu siguranta eu nu le voi intoarce gestul, nici daca as sti cine sunt
i-or fi atins cuvintele mele, care erau adresate celor care jefuiesc, desi au 2 maini si 2 picioare?![]()
Ultima modificare făcută de Geany; 20th July 2014 la 23:22.
Desi par a fi "imagini", marturisesc ca sunt hl2u, dar logat cu parola lui Catalin. Imagini mi-a vandut parola lui si i-am dat-o lui Catalin, dar am inteles ca se logheaza Tom cu ea, pentru ca Dan a imprumutat-o pe a lui Tom. Aia cu logatul sotiei, copilului, matusii si bunicului pe acelasi cont e din alt film, Rapsodia ti-l poate povesti.
Nu cred ca erau ei, doar cei care pareau sa fie, ar fi absurd sa le scazi lor reputatia.
As putea scrie lejer 300 de cuvinte despre femeile carora nu le pasa de reputatie, dar mi-e teama vei crede ca ma refer la tine desi eu m-as fi referit in general.
Si ai astepta scuze de la mine si eventuale masuri ale administratorilor impotriva mea, sau a celui ce as fi parut a fi.
Ingirjorator e ca majoritatea celor care jefuiesc au 2 maini si picioare, statistic vorbind.
Propun ca peprofilul fiecarui user sa fie afisat numarul exact de maini si picioare, atat al lor cat si al celor ce par a fi,pentru o evidenta corecta pe viitor.
Postat în original de Adrian N
Rog un moderator sa-mi recupereze parola de la imagini, care m-a jefuit desi are 2 maini si picioare.
La el te refereai, Geany?
Retired
Avem bipezi pe forum?
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)