Pentru toti cei care doresc sa existe si sa comunice eficient prin intermediul Social Media, vin cu un serviciu nou: consultanta contra-cost in Social Media.
Cateva lucruri despre mine:
- lucrez in mediul online din anul 2009;
- am gestionat si gestionez mai multe bloguri, atat personale cat si nisate;
- am gestionat si gestionez numeroase campanii pe Facebook, Twitter, Google+ sau LinkedIn;
- am activat in calitate de freelancer pe parte de Copywriting si Social Media Management din 2009 si pana astazi;
- in august 2013 mi-am deschis propria agentie de Online Marketing si Advertising, pe numele ei Createvertising;
- cativa dintre ultimii mei clienti: StarterSquad, Xebia, Motomappers, LeaderStudio and many others;
Cateva lucruri esentiale despre acest thread:
- mi-ar placea sa il pastrez curat, numai cu intrebari relevante despre serviciul oferit si / sau feedback;
- mi-ar placea (enorm) ca cei cu care voi colabora sa revina tot aici cu o parere despre cum a decurs intregul proces;
Practic, ce se va intampla?
Fiecare dintre cei ce vor comanda acest serviciu va primi in schimb o conferinta de 50 / 99 de minute cu mine, pe Skype. Experienta pe care o am in domeniu, informatiile acumulate datorita proiectelor anterioare, ideile si conceptele pe care eu le practic te vor ajuta sa iti eficientizezi prezenta si activitatea in Social Media, sa generezi mai mult trafic paginilor tale, sa interactionezi cu mai multi utilizatori, sa obtii feedback in mod eficient si sa obtii si alti potentiali clienti.
Pretul unei astfel de conferinte este de:
1. 50 RON - 50 min.
2. 99 RON - 99 min.
3. Pentru conferinte mai lungi de 99 min. pretul se poate negocia.
Plata poate fi efectuata prin transfer bancar (UniCredit Tiriac sau Raiffeisen, la alegerea clientului) sau PayPal. Plata se efectueaza in avans iar conferinta va fi programata de comun acord in urma confirmarii platii.
Acestea fiind spuse, sunt deschis la orice fel de colaborare atat aici, prin PM, cat si prin intermediul adresei mele de email.
P.S.: Cei interesati de Social Media Management ma pot contacta de asemenea. Preturile le discutam pe privat, in functie de cerinte.

Răspunde cu citat