Apai pentru cine nu s-a prins, acest mic ajutor vine in urma altora mai rele. Dupa ce au bagat forfetarul si au distrus foarte multe firme mici, dupa ce au vandut marile companii concurentei straine ca apoi sa le distruga, au vazut ca nu au castigat nimic ci tocmai invers, au cheltuit o gramada de bani cu tot felul de reforme si nu mai avem nici firme, nici antreprenori. De aici le-a venit si ideea.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
jessie30
pentru
SEO, Web Design, Soft si alte chestii iesi mai in avantaj cu un Offshore - in primul rand ca nu te bate nimeni la cap(fisc, GF, ITM) si poti fi performant - iti focalizezi atentia catre treaba ta. Cat despre ajutorul asta de 10 K euro - il dai la angajati+ contabil + amenzi in primul an.
Din cate tin eu minte ca m-am interesat acum cateva luni, acest ajutor se da pentru productie si servicii, micro firme care vor avea angajati multi. Asadar trebuie sa ne asteptam la oameni care fac sere, cultiva si comercializeaza legume, oameni care vor binele omenirii, ca de tehnologie suntem cu totii satuli. Ati vazut unde am ajuns cu tehnologia asta, nu mai vrea nimeni sa munceasca si ajungem sa nu mai avem ce manca.
Copiii invata alfabetul de la tastatura (chiar azi in drum spre scoala am vazut un pustan de maximum 6 ani mergand la gradinita si povestit colegei de drum cum si-a mai facut el nu stiu ce trupe la cine stie ce pocitanie de joc online). Sa nu mai zic ca o mare parte dintre adolescenti este educata de "Nicusor" , "Perversu" si mai stiu eu ce alte personalitati dinastea de pe YouTube si isi dedica zilele astora in loc sa citeasca o carte, sa faca ceva creativ. Si exemple ar fi multe, ma opresc aici, sper ca s-a inteles unde bat.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.