Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: Ajutorul de 10.000 euro oferit tinerilor intreprinzatori

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    415
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Din cate tin eu minte ca m-am interesat acum cateva luni, acest ajutor se da pentru productie si servicii, micro firme care vor avea angajati multi. Asadar trebuie sa ne asteptam la oameni care fac sere, cultiva si comercializeaza legume, oameni care vor binele omenirii, ca de tehnologie suntem cu totii satuli. Ati vazut unde am ajuns cu tehnologia asta, nu mai vrea nimeni sa munceasca si ajungem sa nu mai avem ce manca.
    Edy, uita-te in ghid la pagina 6, punctul b. Nu se poate face agricultura.
    Si pe mine ma intereseaza sa aplic, dar trebuie sa ma informez mai bine despre program.
    Succes tuturor

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Costin Vezi Post
    Edy, uita-te in ghid la pagina 6, punctul b. Nu se poate face agricultura.
    Si pe mine ma intereseaza sa aplic, dar trebuie sa ma informez mai bine despre program.
    Succes tuturor
    Asa se pare. Pai daca nu dezvoltam piata alimentara, degeaba facem proiecte in alte nise. Mancarea ce facem, o aducem tot de afara?
    Livezi nu mai face nimeni, nici ferme mici, nici o fabrica de conserve romanesti de calitate, nici multe altele.

Am vazut ca ieri au fost aprobate 12 proiecte, deci treaba merge destul de repede asa ca trebuie profitat de cei care au de gand sa dezvolte ceva.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    52

Implicit

Asadar trebuie sa ne asteptam la oameni care fac sere, cultiva si comercializeaza legume, oameni care vor binele omenirii, ca de tehnologie suntem cu totii satuli. Ati vazut unde am ajuns cu tehnologia asta, nu mai vrea nimeni sa munceasca si ajungem sa nu mai avem ce manca.
    Asa se pare. Pai daca nu dezvoltam piata alimentara, degeaba facem proiecte in alte nise. Mancarea ce facem, o aducem tot de afara?
    Livezi nu mai face nimeni, nici ferme mici, nici o fabrica de conserve romanesti de calitate, nici multe altele.
    Mancare nu mai reprezinta de mult o problema in tarile civilizate, nici macar in romania. Si pentru cat critici tu tehnologia si lauzi agricultura, tehnologia e cea care a salvat agricultura de la un model falimentar.

Modelul vechi, prin care o persoana isi construia o gradina, planta o livada, nu e rentabil pe termen lung, pentru ca pamantul e limitat. Ca sa poti obtine o productie mai buna din agricultura, solutia nu este sa maresti numarul de terenuri din agricultura, solutia e sa eficientizezi productia pe terenurile deja existente, si asta face acum tehnologia. De aia nu mai exista livezi, nu mai exista ferme mici, pentru ca e mult prea scump si nerentabil pentru Gheorghe sa isi planteze el rosiile in gradina, folosind sapa, cand exista ferme specializate, unde se utilizeaza tehnologii extrem de eficiente, care fac treaba mult mai eficient ca taranul agricultor. Si evident, vin cu preturi mai bune. Si evident ca Gheorge nu are cum concura cu ei, si nici nu ar trebui.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Mancare nu mai reprezinta de mult o problema in tarile civilizate, nici macar in romania. Si pentru cat critici tu tehnologia si lauzi agricultura, tehnologia e cea care a salvat agricultura de la un model falimentar.

Modelul vechi, prin care o persoana isi construia o gradina, planta o livada, nu e rentabil pe termen lung, pentru ca pamantul e limitat. Ca sa poti obtine o productie mai buna din agricultura, solutia nu este sa maresti numarul de terenuri din agricultura, solutia e sa eficientizezi productia pe terenurile deja existente, si asta face acum tehnologia. De aia nu mai exista livezi, nu mai exista ferme mici, pentru ca e mult prea scump si nerentabil pentru Gheorghe sa isi planteze el rosiile in gradina, folosind sapa, cand exista ferme specializate, unde se utilizeaza tehnologii extrem de eficiente, care fac treaba mult mai eficient ca taranul agricultor. Si evident, vin cu preturi mai bune. Si evident ca Gheorge nu are cum concura cu ei, si nici nu ar trebui.
    Da, Nic, insa in joc este sanatatea noastra. Observ cu stupoare ca nimic nu se mai compara cu ce era acum cativa ani, mai ales cand vorbim despre fructe si legume. Toate sunt umflate cu apa, nu mai au nici un gust si nici macar substante nutritive. Ce rost mai are sa le mancam? Doar ca sa avem stomacul umflat?

Cu ce ajuta tehnologia aici, in afara de faptul ca ne ajuta intr-un interval de 24 de ore ca crestem planta, sa producem si sa coacem fructul, ca a doua zi deja sa apara pe piata? Eu zic ca nu ne ajuta cu nimic atata timp cat sunt pline de chimicale si nu au substante hranitoare ci doar dauneaza sanatatii noastre.

De asta zic ca ar trebui sa vedem de agricultura, ci nu de tehnologie. Tehnologie au altii, care nu au atatea posibilitati de a cultiva. Noi avem terenuri, avem tarani, ar trebui sa le facem pe cale naturala.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Da, Nic, insa in joc este sanatatea noastra. Observ cu stupoare ca nimic nu se mai compara cu ce era acum cativa ani, mai ales cand vorbim despre fructe si legume. Toate sunt umflate cu apa, nu mai au nici un gust si nici macar substante nutritive. Ce rost mai are sa le mancam? Doar ca sa avem stomacul umflat?

Cu ce ajuta tehnologia aici, in afara de faptul ca ne ajuta intr-un interval de 24 de ore ca crestem planta, sa producem si sa coacem fructul, ca a doua zi deja sa apara pe piata? Eu zic ca nu ne ajuta cu nimic atata timp cat sunt pline de chimicale si nu au substante hranitoare ci doar dauneaza sanatatii noastre.

De asta zic ca ar trebui sa vedem de agricultura, ci nu de tehnologie. Tehnologie au altii, care nu au atatea posibilitati de a cultiva. Noi avem terenuri, avem tarani, ar trebui sa le facem pe cale naturala.
    Gresit pusa problema. Eu de felul meu sunt asa... mai de dreapta sa zicem. Consider ca daca nu te poti salva/ajuta e oarecum strict problema ta si societatea intr-un fel sau altul ar tb sa te elimine.

Ce vreau eu sa spun cu asta, axat pe exemplul tau, e ca... daca vrei sa mananci sanatos tu, atunci iti cauti surse de hrana sanatoase. Tu confunzi putin lucrurile acum si expui o viziune din cealalta perspectiva, cea a consumatorului. Nic insa vorbea din prisma unui producator. Si un producator are de eficientizat productia lui in toate felurile posibile, iar asta se face prin tehnologie. Ca producator, poti coace rosiile la lumina unui bec (naiba stie exact procedeul dar asa cred ca sunt coape fortat), le tratezi de toate bolile care ar aparea, le dai ingrasaminte care sa ajute productia si colac peste pupaza, le dai si o coloare perfecta. Pentru ca scopul tau e SA VINZI, iar eficientizarea (cata vreme e legala) iti va aduce profit mai mare. Daca ai alege calea naturala, productia ar dura mai mult, ar fi mai mica cantitativ si poate cel mai important... aspectul ar fi unul oribil poate (cine are bunici la tara stie ca rosiile cele mai urate erau si cele mai bune insa). Rezultatul? Lumea nu cumpara ci cumpara de alea frumoase. De ce? Dracu stie... din necunoastere cel mai probabil. Si atunci ca producator scopul tau e sa vinzi, nu sa educi.

Si atunci cum ziceam si la inceput, pentru tine ca si consumator, este bine sa te interesezi de unde si ce mananci. Ba mai ai niste bunici la tara, ba mai ai prieteni cu bunici/parinti la tara sau stiu eu ce alte metode sa intri in legatura cu tipul asta de "producator" care nu produc industrial ci mai vand pentru un ban in plus... Daca nu, atunci iei ce gasesti si iti asumi ce mananci.

Faptul ca se vinde mancare proasta e pentru ca se cumpara... daca nu s-ar mai cumpara sau s-ar cere alte criterii, producatorii s-ar adapta ca nu au altceva de facut.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Stiu asta, Cristi, insa eu mereu am fost ala care lupta in celalalt sens. Mereu mi-am dorit lucruri de calitate, hrana sanatoasa, o lume in care domina pacea. Poate aici e si problema mea. Mereu am zis ca unde calitate nu e, nimic nu e. Decat sa stiu ca ii ofer omului ceva de o proasta calitate ce ii poate dauna, mai bine nu ii dau deloc.

Din prisma unui producator bineinteles ca viziunea enuntata de tine este cea mai ok pentru afacerea sa.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    52

Implicit

Stiu asta, Cristi, insa eu mereu am fost ala care lupta in celalalt sens. Mereu mi-am dorit lucruri de calitate, hrana sanatoasa, o lume in care domina pacea. Poate aici e si problema mea. Mereu am zis ca unde calitate nu e, nimic nu e.
    Chiar si in Bucuresti exista magazine (nu mai zic de occident), nu stiu exact cum le zice "naturiste" sau "ecologice", "organice" cred, in care toate produsele vandute - mancare ma refer - sunt 100% naturale. Am intrat si eu de curiozitate, preturi mai mari evident ca preturile de supermarket, dar daca asta e alegerea ta sa mananci sanatos, nu e ca si cum nu ai avea optiuni, doar e mai scump.

Exista o nisa care se concentreaza pe astfel de produse, problema e ca oamenii zic ca ar manca organic, dar vor sa le cumpere la acelasi pret ca cele neorganice.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Cum incadrezi o firma care administreaza/detine site-uri de publishing?

Productie, Servicii sau Comert si alte activitati? (e important prin prisma punctelor oferite de fiecare optiune in parte: 20,15,10)

Cei care au astfel de firma, ce cod CAEN folositi?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

corina_gf este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

se poate aplica daca unul dintre asociati are peste 35 d ani?

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Nu. Fiecare din asociati trebuie sa fie eligibil pentru proiect.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. card in euro - aleg euro dar plata apre in lei
    De Cipiot în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th July 2012, 02:46
  2. Am nevoie de ajutorul vostru - cuvinte cheie
    De xeri0n în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd May 2009, 01:35
  3. www.ajutorul-tau.ro
    De Ciuli în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1