Eu m-am uitat mai atent pe proiect, si zic sa ii dati o sansa. Sunt minim 1100 de " norocosi" nu 500, pe principiul primul venit primul servit pana se termina bugetul (iar 1100 sunt calculati la investitie maxima, nu doar aia 10k ci si 100k imprumutul garantat, pe care nu o sa il solicite toti). Iar selectia aplicantilor se face programatic , de catre un soft, in functie de de niste criterii deja stabilite, ideea proiectului e sa elimine birocratia si factorul uman.
De ex, daca declarati ca aveti 4 angajati aveti 20 de puncte, daca aveti 3 angajati, 15 puncte, daca aveti 2 angajati, 10 puncte.
Daca sunteti din mediu rural 10 puncte, din mediu urban 5 puncte.
In functie de ponderea investitiilor in planul de afaceri, iar anumite puncte stabilite clar. Sunt afisate datele astea public.
Oricine face peste 60 de puncte - si din ce m-am uitat eu pe cum se acorda punctajul se fac destul de usor - primeste invesitita, daca trec de procesul de due diligence care urmeaza.
Au fost aprobate 138 proiecte pana acum, si din ce imi dau eu seama din numele firmelor, un procent semnificativ sunt in it.
Success celor care aplica.

Răspunde cu citat