Scoala. Multi au trecut prin ea, dar eu sincer sunt pana peste cap. Oameni buni, nu veniti si ziceti ca scoala e buna, mergi la scoala, invata, nu stiu ce. Astea-s balarii! Ma trezesc la 7, stau pana la 3 la scoala, ajung la 3 jumatate acasa RUPT in 2, ca doar profesorii cred ca eu vreau sa ajung si fizician, si medic si matematician si de toate. Pe la 4 termin tot si am toata ziua in fata.

Intrebarea e: Ce mama naibii sa mai fac eu dupa 7 ore de stres la scoala? De ce nu pot face cate 4 ore pe zi doar obiectele care ma intereseaza pe mine personal? Pe mine de exemplu nu ma intereseaza istoria, fizica, chimia, biologia, etc. Nu ma luati cu cultura generala, ca aia daca vreau o invat singur. Si ce se preda in scolile din Romania numai cultura generala nu e.

Stiu ca poate nu am dreptate, dar eu scoala o vad ca CEL MAI MARE IMPEDIMENT existent in viata mea. Dupa asta: lenea(pot paria ca sunt printre cei mai lenesi de pe aici) si lipsa de chef. Dar sunt tanar, am timp destul inainte si sper sa reusesc sa mai scap de ele.