Cat castigi din adsense si de pe ce site !
Eu de exemplu castig :
1. 100 $ de pe www.tvmanele.net
2. 70 $ din www.tv-onlinefree.com
3. 70 $ din www.videoclipuri-manele.blogspot.com
Cat castigi din adsense si de pe ce site !
Eu de exemplu castig :
1. 100 $ de pe www.tvmanele.net
2. 70 $ din www.tv-onlinefree.com
3. 70 $ din www.videoclipuri-manele.blogspot.com
eu sunt la 20cm records dar nu-mi place sa ma laud cu marimea. Din AdSense abia fac bani d-o pita si e bine sa te feresti de curiosi in online n-as prea crede ca faci atat cu alea, mi se par foarte crappy toate 3 site-urile si te-as sfatui sa te-apuci si tu de niste proiecte mai serioase.
ceva fara manele maybe? cred ca m-as face de rusine la un meeting cu persoane din online daca my biggest project ar fi legat de video manele . acum no... nu e cu suparare, dar asa-s eu mai critic putin. Mi s-a pus pata cand am vazut tema aia vortex de la rocket theme pe care sunt destul de sigur ca nu ai cumparat-o.
cineva trebuie sa se ocupe si de manelisti
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
frumos, eu castig asa.
1. 1040$ de pe www.gutanambaroane.net
2. 810$ de pe www.florinsalamsiafacutfirmasivindesalam.com
3. 12$ de pe fernandocaransebesnambaroanemanele.blogspot.com
la site-ul de la punctul 3 mai e de lucrat ca sa-l aduc nambar oane si sper sa castig vre-o 200$
facem parteneriat?
nici macar nu exista siteurile astea !
In primul rand postul care l-am creeat eu se refera la altceva si nu neaparat sa imi criticati mie siteurile ... nu este postul pentru siteurile sau domeniu meu de activitate online .. imi pare rau ca mentalitatea voastra e asa si acum imi pare rau ca am deschis postul asta !
Acum doar nu crezi ca toata lumea se duce la conferinte & stuff. Unii poate ca au target 200$ si sunt foarte multumiti cu aia. Altii au target 1000$, iau 100$ dar au proiecte mari. Nu este totusi bine sa dai cu parul in stanga si-n dreapta mai ales daca nu cunosti persoanele.
Sunt destul de multi pe seopedia care nu fac nici aia 2-3 sute$ pe luna ca el, dar au gura mare.
Eu garantez pentru seriozitate lui Matican chiar daca site-urile lui sunt neconventionale. Din cate stiu are cunostinte seo la un nivel mediu si cred ca sunt lucruri pe care multi de aici pot sa le invete de la el.
Cat despre afisarea castigurilor adsense cred ca a facut o greseala, poate vorbeste cu un moderator sa le stearga.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
acest thread nu cred ca-si are rostu ... pentru ce e facut ? sa zic ca fac xxxxx$ pe luna ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)