Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 64

Subiect: SEO ?? Ce ? Mai conteaza ??

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Cam prost exemplificat cu capra vecinului. Eu as zice mai bine: "Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa". E competitie, da? Urasc sa vad ca cineva huleste pe altcineva care reclama nereguli la site-urile de top (cand sunt in competitie cu ele).

Am fugarit threadul asta. Parerea mea, pe scurt e ca: multi fac black hat (desi nu pot spune ca e un black hat in toata splendoarea lui), multi sunt si prinsi... insa cate unii mai raman acolo sus. Nu se stie cat timp. Apoi zboara si ei, dar paote vin altii. Diferenta e ca tu te bati oricum cu toti. Dar daca mentii lucrurile clean, tu macar ramai mereu acolo (pe locurile 2-3-4, etc.) si pastrezi sanse sa ajungi si sus candva.

Citisem la Neil Patel o chestie interesanta (quicksprout.com), ca in SEO e bine sa te aventurezi spre "mai sus" doar daca esti dispus sa risti ce ai acuma (cu unele exceptii evident). Ce vroia el sa spuna e ca daca acum ai locul 2 si te gandesti sa cumperi linkuri si articole ca sa ajungi pe locul 1, trebuie sa evaluezi bine... pentru ca ai putea fi depistat si penalizat. Iar asta inseamna sa pierzi si locul 2 pe care-l detineai.
    In ultimul an nimic nu-ti mai garanteaza ca ramai acolo. Am multi prieteni care n-au facut nimic nici macar "gri" si au pierdut enorm datorita schimbarilor din ultima vreme. Vad din ce in ce mai multe siteuri spammy ca au pozitii bune. Chiar ieri am patit si eu ca timp de 5-6 ore de la publicarea posturilor eu nu aveam pozitie, ci splogurile care imi copiaza RSS-ul. Asta inseamna ca in orele alea ei au avut trafic in locul meu.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Vorbe de duh, aplicabile in orice tip de biz.

Offtopic: de de nu e mereu activ "te-a ajutat acest post"?
    Nu apare in toate sectiunile, cum ar fi asta.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Observ si eu ca de multe ori rankeaza in fata mea continutul meu copiat pe alte siteuri, e foarte neplacut.
    Probabil se intampla asta pt ca eu construindu-mi siteul doar cu continut propriu, original, nu reusesc sa-l updadez foarte des.

Google pune pe primul loc utilizatori, si se gandeste doar la binelele lor, de aceea siteurile updatate mai des au propritate fata de cele cu continut mai original.
    Si daca mai pui la socoteala ca, continutul de calitate nu-ti mai aduce atatea linkuri inapoi cat copieri neautorizate, si nu castigi nici trust rankul ala care l-ai merita, incepi sa te uiti urat la google.

Oare nu ar fi o idee buna ca orice text copiat sa fie considerat de google ca un link back catre sursa originala? De fapt asa ar fi normal... Ce efecte, minunate, ar avea masura asta!

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

-> eradu, la mine situatia e tocmai invers, eu am content cat 10 romane, original, updatat zilnic si concurez cu unu care are un flash (jur, site-ul e o adunatura de meta si un .swf) si cu unu care are densitate 20% pe cuvantul cheie respectiv si are 3 pagini(categoriile de jocuri sunt pe subdomenii care n-au external links spre ele). Ah si ambele siteuri au intre 4000 si 9000 de backlinks conform yahoo, eu am 330.000 . Eu ce sa mai inteleg, ce fel de black-grey-tuci seo fac astia?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pana mea... voi va plangeti... Eu concurez cu o pagina GOALA pe un kw! Beat that if you can E gol site-ul... nu mai are nimic pe el de un an de zile si a rankat in fata mea mult si bine.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu nu vad mare diferenta intre o pagina goala si o pagina cu .swf, dpdv seo. Asa ca i think i can beat that. Totusi, promit sa ma straduiesc sa rankez si sub o pagina goala, poate cu un singur h1 "JOCURI JoCuRi Jocuri jocuri" , vad ca se poarta .

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@mary

Crede-ma ca mi-a dat de lucru Cristi cu pagina aia goala. Inca e pe pozitia 16 la pariuri. Nu e nici in cahe... Trebuie sa i se traga doar de la linkurile catre ea.
    In cazul asta, "content clar nu e king", nici macar portar.

Asta da studiu de caz.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

@Marylina, N-as fi de acord. A mea nici title nu are. E GOL GOL GOL totul Daca te uiti in page-source, nu returneaza nici un cod.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

ok, ok, ma declar invinsa, asta n-am reusit...

de multe ori ma intreb de ce mi-am ales o meserie care nu face nimic cateodata si depinde de un robot care rankeaza dupa ochi.... cum sa concurezi cu o pagina goala? e chiar frustrant sa ai astfel de competitori...

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Ei na acum, frustrant. De ce asa tragic?
    E doar o provocare pt care ii raman dator. Antrenament
    Bine ca nu am avut situatia asta pt vreun client.
    Dar nu ma las
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

) te invit si pe la mine daca mai vrei astfel de antrenament, de data asta pe un kw cu 13,600,000 cautari lunare fata de 165.000 (pariuri) ).

am un site pe pozitia 1-2 pe respectivul kw(nu se linisteste), si un site pe pozitia 5, concureaza cu un site fara content, aparut de cateva luni si cu unu cu un .swf pe el
    Ultima modificare făcută de Marylina; 7th November 2010 la 14:23.

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Conteaza registrantul ?
    De twainiack în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th March 2009, 02:56
  2. Cat de mult conteaza vechimea ?
    De Fabius în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th January 2009, 08:34
  3. Cat de mult (mai) conteaza domeniul?
    De stefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4