nici cu black seo nu urci un site in 3- 4 luni la un cuvant greu
nici cu black seo nu urci un site in 3- 4 luni la un cuvant greu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
google nu penalizează pe nimeni pentru ca google, ca și cazinourile, câștigă mereu.
Citeam o discutie de pe un forum de pe afara. Cineva sugera ca Google a facut modificari in octombrie pentru ca aceste site-uri sa iasa in fata si sa fie raportate ca facand spam.
In felul asta s-ar debarasa de o gramada de gunoaie ce exista pe web. Sa fie oare posibil asa ceva ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
fantezii
Ce sa nu te mai intereseze Bukum ? Daca te arunca pe locul 10000 ? Asta se vede de la o posta ca e black seo....14 h1 pe pagina ? Cine a mai pomenit asa ceva ?Dupa ce ai un site timp de 2-3 luni in top 3 pe niste super cuvinte nu cred ca te mai intereseaza. Iti pica siteul respectiv, incepi altul.
Si referitor la black seo. Aici nu suntem pe com pe o cautare super grea unde se castiga 100000 euro. Aici suntem pe ro, vai de mama noastra. Pe com iti permiti sa faci black seo, stai 3 luni pe primu loc pe o cautare grea, scoti din google 2-3000 euro. Si eu mi-as permite sa schimb site-urile odata la 3 luni daca as castiga atat. Oricum, google incepe sa ma lase rece.
Nu ar fi rau sa faca asta, dar sa si dea un link unde sa raportezi.Citeam o discutie de pe un forum de pe afara. Cineva sugera ca Google a facut modificari in octombrie pentru ca aceste site-uri sa iasa in fata si sa fie raportate ca facand spam.
Ultima modificare făcută de palex1988; 5th November 2010 la 21:42.
dar un formular de raportat pentru adwords? stie cineva?
-> Bukum, cum sa nu te intereseze? Te intereseaza mereu pentru ca vrei sa-l tii acolo.
on-topic: nu stiu cat mai conteaza seo ca mi-au iesit peri albi - vedeti 999jocuri.ro si miniclip.ro si dupa aia cautati jocuri pe google si spuneti-mi mie daca mai conteaza seo(chiar si cand vine vorba de cuvinte grele)![]()
Ultima modificare făcută de Marylina; 5th November 2010 la 21:54.
Ar fi si culmea. Pai atunci hai draq sa ne facem toti bloguri pe blogger sau wordpress, pentru ce mai cumparam domenii ? Oricum ai pune-o tot penalizare este ma. Nu exista sa ai atat h1 pe un site/blog. + ca el nu are titlu acolo. e pur si simplu pus h1 asa airea. Titlurile posturilor sunt cu h2.Cred ca Google interpreteaza site-ul respectiv ca fiind blog, iar fiecare h1 reprezinta titlul postului, asadar primeste o scutire de la penalizare.
De unde stii tu c anu este penalizat pentru acel h1, poate are alte puncte tari care contrabalanseaza aceasta greseala, sunt multi oameni care nu stiu ce este aia h1 si h2
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)