Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Cat de mult (mai) conteaza domeniul?

stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    25th August 2005
    Vârstă
    41
    Posturi
    96
    Putere Rep
    36

Implicit Cat de mult (mai) conteaza domeniul?

Nu am experienta in SEO dar stiu ca toata lumea spune ca numele de domeniul pe care il alegi pentru site-ul tau este foarte important. Mi se pare si normal sa fie asa pentru ca cineva care are nevoie de informatii despre mere, nu o sa intre pe pere.ro (cam pueril exemplul dar nu conteaza). Totusi, avand in vedere ca e din ce in ce mai greu sa gasesti un domeniu bun care nu este deja luat, ma intreb ce o sa se intample atunci cand toate domeniile care au legatura cu un anumit subiect vor fi luate (mie nu mi se pare un scenariu imposibil). Cei care vor sa faca un site despre un anumit subiect dar care nu mai gasesc un domeniu liber care sa aiba legatura cu subiectul lor, vor fi condamnati sa ramana mereu in urma celorlalti? Sau deja este mult mai important continutul unui site si capacitatea proprietarului de a construi un brand in jurul acestuia?

Sa luam cazul Napster. Inainte de lansarea serviciului lor de file sharing, "napster" nu avea nici o legatura cu industria muzicala. Acum, toata lumea coreleaza "napster" cu transferul de mp3-uri. Si exemple sunt o gramada, dar asta mi-a venit primul in minte... Pana si google e un cuvant inventat

De fapt, adevaratul motiv pentru care am deschis acest thread este pentru ca trebuie sa iau o decizie in ceea ce priveste numele de domeniu pentru viitorul meu site . Nu pot sa zic ca nu as avea de unde alege un nume bun care sa aiba legatura cu subiectul site-ului, dar sunt mult mai tentat sa folosesc un nume care acum nu inseamna nimic si sa ajung la performanta de a ii face pe oameni sa coreleze acel nume cu subiectul pe care se va axa site-ul (stiu, am idealuri inalte). Voi ce parere aveti?
    Ultima modificare făcută de stefan; 28th July 2007 la 16:24.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    38

Implicit

Cu alte cuvinte vrei sa faci un brand. Daca inveti sa-ti promovezi site-ul, pe termen lung vei avea doar de castigat.

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Poate te ajuta acest topic si rezultatele voturilor la poll-ul propus de mine pe aceasta tema ca sa-ti faci o idee.

stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    25th August 2005
    Vârstă
    41
    Posturi
    96
    Putere Rep
    36

Implicit

Mda.. trebuia sa folosesc search-ul . Cred ca o sa raman linistit cu domeniu pe l-am ales, chiar daca nu are nici o legatura cu subiectul site-ului. Multumesc pentru raspunsuri!

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Ajuta, pe termen scurt(sau mediu), la rezultate; daca te intereseaza brandul, ia de bun ce a spus miromulus.
    Calea de mijloc este sa faci un redirect dupa acel termen scurt/mediu, SERPs nu vor fi prea diferite, daca lucrezi intre timp la site.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat de mult conteaza inscrierea unui site in lb romana in directoare in lb engleza?
    De Marius Cristian în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th November 2010, 01:16
  2. Cat de mult conteaza vechimea ?
    De Fabius în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th January 2009, 09:34
  3. domeniul .eu versus domeniul .ro
    De emilian_anghel în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th December 2007, 12:35
  4. Content Conteaza Totusi Mai Mult Ca Ibl