Eu nu intru pe portaluri locale, ci caut pe Google. Totusi cred ca ai un mic avantaj, daca nu ai concurenta. Oricum bani multi n-o sa faci![]()
Eu nu intru pe portaluri locale, ci caut pe Google. Totusi cred ca ai un mic avantaj, daca nu ai concurenta. Oricum bani multi n-o sa faci![]()
Eu intru cel mai mult la sectiunea marketplace. Cred ca e un loc bun unde se poate cumpara la "mica intelegere", in special lucruri IT la second hand.
Daca e indexat bine de google respectivul portal local(caci acolo il caut) intru pe el cand vreau sa merg in orasul respectiv sau am drum intamplator prin el. Pentru ca poate gasesc ceva interesant de vizitat, poate e vreun eveniment chiar atunci si vreau sa aflu mai multe despre el, caut pensiuni/hoteluri din oras si portalurile locale sunt in general cel mai bine informate,
In rest daca e vreo stire din domeniile in care activez si se intampla sa fie intr-un orasel din tara(ceea ce se intampla rar).
Portalurile bucurestiului sunt inutile pentru mine(informatii putine, fara relevanta, pe care le gasesc si in alta parte) ca locuitor al sau asa ca nu intru pe ele.
Sunt totusi curioasa cum planuiesti sa monetizezi un astfel de site daca orasul nu e tocmai mare(cata publicitate sa vinzi localurilor si hotelurilor? se termina cam repede).
intr-un oras nu sunt decat localuri si hotelurimai sunt si alte firme. as spune eu destule.
Toate drumurile duc la Targoviste
Publicitatea nu se termina niciodata, sau nu ar trebui sa se termine.........clientul daca are rezultate va ramane fidel. Daca portalul ajunge sa fie in prima pagina pe anumite cuvinte cheie nu ar trebui sa fie o problema in ceea ce priveste monetizarea, chiar si intr-un orasel mai mic.
Vorba unui prieten : Varianta 1...,, sa tragem piele de pe client '', varianta aceasta nu prea functioneaza de cat o singura data.
Varianta 2...,,sa tragem pielea de pe client, dar sa ii placa si lui acest lucru ", varianta aceasta merge de 2-3 ori.
Varianta 3..........Dai clientului ce are nevoie fie ca e constient sau nu de aceasta, mai tarziu sigur iti va multumi.
Daca site-ul ajunge primul dupa un set de cuvinte cheie, este imposibil sa nu vanda.
Ultima modificare făcută de Fium; 31st October 2010 la 01:17.
@mary: Eu vad altfel monetizarea. Iti faci publicitate tie prin el. Webdesign/dtp.. te duci cu o oferta de genul.. o suta (doua) de euro cu tot cu hosting pe primul an... te vor suna apoi ca i s-a stricat imprimanta si vor una buna ca stiu ca tu esti "meseriash", prefera sa-ti platesca 30-40 de ron in plus pe produs pentru ca..nu au idee ce sa cumpere. Atata timp cat te porti frumos cu ei, isi vor plati si hostingul si vor aduce si comenzi suplimentare. Ma rog, e one man bussines![]()
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
da, e adevarat, am vorbit eu doar cu jumatate din cuvinte, sa-mi fie cu iertare, ideea era ca exista o limita de vizitatori lunar(destul de joasa) si asta te forteaza sa monetizezi prin clienti finali (fara intermediari, servicii de adds) ca sa ai un venit decent.
nu cred ca websiteul local falticeni va depasi 10.000 de vizitatori lunar cu tot cu turisti(habar n-am ce valoare turistica are orasul asta, stau prost cu astea) deci sper sa ai valente de sales manager si zambet seducator. Bineinteles, depinde si ce asteptari ai de la el, dar am incredere ca esti ambitios
.
ideea cu tipul de la webdesign e super tare... practica e foarte raspandita in productia publicitara, ii faci unuia un banner sa-si puna pe bloc si in 2 saptamani te suna "auzi, da` site-uri nu faci? da` distributie de flyere? da gogosi? vinzi monitoare?") in general in toate domeniile in care lumea de rand "nu se prea pricepe" se intampla chestia asta.. ma amuza teribil.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)