Pai tocmai ca exista forumuri ca softpedia unde e mult mai usor de comunicat, si din viata bucuresteana, cam toate evenimentele importante sunt discutate acolo.
Acum sincer, din punct de vedere financiar, fara a veni cu ceva nou, care sa atraga si sa mentina interesul vizitatorilor, nu stiu daca se merita investit timp si bani in acel portal, indiferent carei societati ar fi el adresat.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Pe vremuri, "bosorogii" dintre noi poate mai tin minte, Max Banus si Ion Cristoiu aveau un saptamanal numit "Ce facem, ce vedem - in Bucuresti" care era un fel de portal tiparit cu stiri locale - utilitare, sociale, preturile din piete, etc. foarte citit si plin de reclame.
Si pe timpul ala, presa se comporta la fel - doar Bucurestiul exista pt. ei, provincia chu-chu - si cu toate astea, erau (si sunt) o gramada de stiri/evenimente relevante doar pt. publicul local. Btw. asta e si un curent care vine tare din urma, mai ales in presa din State, "ultra-local" si "micro-neighbourhoods"
Ultima modificare făcută de hl2u; 31st October 2010 la 15:01.
Banuiesc ca de atunci presa nationala s-a dezvoltat mult mai mult (au aparut ziare, televiziuni, etc.) si a crescut competitia la nivelul Bucurestiului. N-as sti sa iti spun ceva sigur insa asta e singura idee la care ma pot gandi...
Ca sa raspund si on-topic, as intra pe un portal local (si) din cauza nostalgiei - ce s-a mai schimbat, ce s-a mai construit, cine din fostii colegi de generala candideaza la primarie
In plus, pt. eventuale oportunitati de investitie = stiri economice.
Pana in momentul de fata nu am accesat websiteuri locale, decat din pura curiozitate. Un amic a avut un forum al comunei unde am copilarit si am postat cu placere o vreme acolo, insa vazand ca este o comunitate extrem de restransa am renuntat sa fac asta. Poate a fost vina lui ca nu s-a implicat in promovare, insa eu tind sa cred ca pentru orasele mici si medii e destul de dificil sa poti face ceva.
In majoritatea cazurilor, antreprenorii nu sunt dispusi sa fie listati online, posibil si din cauza ca nu lucreaza foarte legal. Activitati locale la tara sunt extrem de rare, stiri interesante deasemenea. Eu unul nu activez pe websiteuri locale pentru ca nu am nevoie, daca vreau sa ies cu cineva in oras pur si simplu merg unde stabilim de bun-acord, nu caut pe internet activitati speciale. Anunturi locale dealtfel nu caut, nici joburi ca nu am nevoie.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Nu stiu de ce zici asta, Krm, se vorbea de comunitati locale mici si medii. O comuna este o comunitate ce se incadreaza in aceste criterii, comuna de care vorbesc eu are aproximativ 16.000 locuitori si peste 7-8 mii folosesc internetul.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Un exemplu de stire care nu cred ca ar avea prea mult loc, dincolo de presa strict locala/portal local.
Ultima modificare făcută de hl2u; 13th December 2010 la 12:11.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)