Avem servere dedicate puternice il monitorizam... cand resursele nu vor mai face fata il imbunatatim (resurse = procesor ,rami ,etc) Astept si pareri legate de versiunea BETA
Avem servere dedicate puternice il monitorizam... cand resursele nu vor mai face fata il imbunatatim (resurse = procesor ,rami ,etc) Astept si pareri legate de versiunea BETA
Despre ce vrei sa iti spunem cu privire la noua versiune? Ai spus ca nu te intereseaza design-ul "8.Am vrut sa stiu parerea voastra despre cele 2 site-uri care vi se pare mai bun din punct de vede al serviciilor nu al designului." asadar, despre ce vrei sa iti spunem? Vrei sa ne facem la tine un cont si sa testam cum functioneaza sau ce?
Cristi, e rasu plansu ce sa mai... Nu inteleg de ce nu l-ati banat pana acum, omul are 16 posturi in toate vorbind numai despre cat de bun e siteul lui.
Cred ca un ban "Nelimitat" sau de "9999999999" zile ca sa-l citam pe dansul i s-ar potrivi de minune![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mai bine il mutai la FUN.
Cristi, in alt topic vorbeai de calitatea Seopedia. Tu crezi ca va creste cu asemenea topicuri si asemenea useri? Preferam cum era inainte, mai putini useri / posturi, dar de calitate.
Ce poti sa ceri de la un copil care scrie asa ceva?
Si mai ales:Administratorul acestui site nu se face raspunzator sub nicio forma de fisierele,scripturile,etc pe care userii acestui site le gazduiesc pe servere.In cazul in care voi fi actionat in instanta pentru orice motiv legat de administrarea acestui site,voi cere daune morale cat si materiale in valuare de 1.000.000 Euro.
WebHosting - Nelimitat - Gratuit - Fara Reclame - Pagina Nr. 2 - eXtreamCS.comam decis ca e momentul ca web hosting-ul din Romania sa treaca la urmatorul nivel,acum firmele care nu pot tine pasul cu mine in urmatoarele luni vor cadea pe capete.
Mie imi place cum se face comanda pe site..... apesi pe un buton de comanda si te duce catre un topic pe forum![]()
Designul e mai groaznic decat prima versiune.
Nu cred ca ai experienta necesara sa te ocupi de asa ceva si pare ca mai ai multe de invatat.
Nimeni nu ofera resurse nelimitate asa cum iti imaginezi tu ca o sa faci pentru ca nu e realizabil asa ceva, cum ti-a spus lovelife daca cumpara cineva reseller pe care tu-l garantezi nelimitat si iti consuma mai mult decat poti duce o sa ai probleme serioase, inclusiv legale!
Deci poate ar fi indicat sa analizezi mai bine situatia si sa te mai documentezi in domeniu, cum spuneam, se vede ca mai ai multe de invatat si nu iti ia nimeni in serios proiectul. Renunta la ”nelimitat” si gaseste alte modalitati de a-ti promova si scoate in evidenta serviciul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Misto, mai vrea cineva sa se joace de-a hostingul? Acum imi dau seama cu ce mi-am pierdut vremea sa postez.
Can i play 2 ?))
Gizas ... topic amuzant ...
@7n = treci peste faza ca te faci de cacao
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
StarNet iti place sa te bagi in seama aiurea,cum e proverbul ala roamnesc,te bagi ca musca in CURU calului,poti sa si lingi sa vezi poate are o aroma cunoscuta,iti aminteste de copilarie si de macarea ta preferata.
Prietene, cred ca a venit vremea ca cineva sa te baneze pe forumul asta. Esti sub orice critica.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)