Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 49 din 49

Subiect: e-Romania

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Butcher Vezi Post
    Daca proiectul eRomania va micsora birocratia, va elimina statul la cozi, va automatiza tot ce tine de interactiunea pers fizica/juridica cu statul, etc, va fi un lucru bun.

Nu e vorba de un portal in joomla, e vorba de munca grupa mare, hardware, traininguri, etc. Infrastructura uriasa pentru a informatiza tot ce tine de administratia publica. Youtube a costat 1.6 miliarde, asta e chiar ieftin )
    Sustin ce zice domnul mai sus. 500 mil euro nu sunt banii pe site ul propriu zis - cum a facut presa sa para si sa ia ochii tuturor la prima vedere, ce teapa, 500 mil euro pt un site, etc.., ei reprezinta toata investitia pt partea din spate, infrastructura, integrarea cu datele din administratia publica,, salariile functionarilor, calculatoare, sediu, contracte cu banci probabil, etc...

Sigur ca si construirea siteului propriu zis va fi trecuta probabil cu cateva mil euro..si cineva va baga banii in buzunar, dar asa se cam intampla la toate proiectele luate de la stat, deci nu vad ce ar fi asa senzational si nou aici...

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit

Exact ...dar in goana dupa senzational, bloggerii, site-urile de stiri trebuie sa manance si ele o paine .

Mie imi plac expertii care au aparut ca ciupercile dupa ploaie cu texte de genul: "il faceam eu cu 10.000 euro in pehashpe"

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Pai ce asta vi se pare teapa?!!!!!!? Fiti seriosi mai baieti. Habar nu aveti cum stau lucrurile. Poate ati uitat de situl business-entrepreneur.ro care apartine de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si care a costat 2.5 milioane de euro in 2007 pana la data lansarii. Apoi s-a mai aprobat inca un milion pentru revigorare.
    Dupa 3,5 mil de euro domeniul business-entrepreneur.ro e redirectat catre esimplu.ro. Bani aruncati de pomana.
    Pentru cei care nu stiau sau care au uitat uitati aici sa va minunati.

http://www.capital.ro/articol/reteta...zi-109402.html

Si voi va zbateti pentru 500 de mii

P.S: trebuie totusi sa fim recunoscatori ca guvernul nu a mai cheltuit bani pe achizitionarea unui domeniu aflat in proprietatea altcuiva. Acesta cred ca era liber la inregistrare. S-au orientat bine Doar ca stau si ma gandesc . Cati romani stiu sa tasteze direct in browser numele asta?
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 24th March 2010 la 20:36.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de giginamol Vezi Post
    Pai ce asta vi se pare teapa?!!!!!!?
    Si voi va zbateti pentru 500 de mii
    500 de milioane euro, nu 500 de mii.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Nic crede-ma ca mi-a crescut tensiunea. Refuz sa cred asa ceva Nu am boxele puse sa ascult ce declara individul acela dar refuz sa cred ca e vorba de juma' de miliard de !!! EURO !!! m-AM GANDIT IN NAIVITATEA MEA CA E vORBA CEL MULT DE 500.000 DE EURO.
    Se pare ca cineva de prin guvern are un fetish legat de e-urile astea in fata.
    Doamne si eu care credeam ca se batuse recordul cu cei 3,5 milioane cheltuiti anterior.
    INCREDIBIL!!! juma' de miliard......
    Sant curios cine realizeaza platformele. Probabil Microsoft , Yahoo , Google , Oracle , Amazon , Ebay , MSN si probabil Bill Clinton , Bill Gates si Papa de la Roma ofera consultanta de costa atat.
    Cu aproape banii astia a fost cumparat Zappos.com care produce mai mult decat tot guvernul nostru.

Si Nic totusi indiferent ce se afla in spatele sitului suma aceasta este mult mult mult exagerata. Sa fim seriosi . E mult prea mult.
    Si sa faci un asemenea site pe perioada de criza mi se pare deja persiflare. Mamele nu si-au primit alocatiile pentru copii pentru ca nu sant bani asa cum aflat ieri de la 2 prieteni dar avem un mega site. Englezii nu au dat contrat de 100 de milioane de euro guvernului Romaniei pentru modernizarea unor elicoptere de frica reactiei publice in aceasta perioada de criza iar noi ne permitem sa cheltuim 500 probabil pe nimic.
    Se cheltuie atatia bani pentru ca romanul nu a avut niciodata vreo reactie . Mereu a stat capra si a asteptat sa-i dea cu crema.
    De toata jena
    YouTube a costat 1,6 mld pentru ca la el se-nchina tot mapamondul si e YOUTUBE ce pusca lui . Noi printre altele facem site sa rezervam bilete online la odihna si tratament si sa invatam sa ne inchinam la D-zeu.
    Si fac pariu de pe acum ca dupa ce va fi definitivat situl mai multa informatie voi gasi pe ro.wikipedia.com
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 24th March 2010 la 22:24.

silcamataru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    228
    Putere Rep
    30

Implicit

ma gandesc ca de banii aia ar fi putut cumpara un domeniu stand alone

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

mi se pare aiurea sa compari un astfel de proiect cu youtube facebook sau alte site-uri comerciale.

Valoarea lui s-ar masura in altceva (vezi ce a zis Butcher)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Mah fratilor, nu zice nimeni ca sunt 500 pt un site. Da' am vazut pe la tv pe nea ministrul sau reprezentantul sau ce naiba era (ala cu "upgrade"-ul) si zicea foarte nonsalant ca bugetele pt site-urile propriu zise sunt de doar 8 mil bucata. In principal s-a referit la ala cu biserica si cel cu turismul.

Acum sa-mi zica mie cineva care le are cu web developing-ul ca un site de continut, cu ceva poze si text costa 8 milioane sa fie produs si administrat. Pai inseamna ca eu am trait pe alta lume pana acum. O lume in care pretul pt un site complex era de cateva mii, maxim cateva zeci de mii de euro. Ori pana la milioane mai e.

La preturile astea eu sunt multimiliardar fara sa o stiu.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

asa ne aflam valoarea ... eu zic sa crestem cu totii preturile ... lucram pe alune fata de restul
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Brand Romania?
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th December 2010, 18:13
  2. Top Romania
    De extremezone în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd May 2008, 13:12
  3. Mda ... welcome to romania :P
    De assault în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12