vreau si eu informatii![]()
vreau si eu informatii![]()
fac economie baietii... Atat timp cat noi doar comentam, o sa procedeze la fel in toate domeniile.
mariusx, nu era nevoie sa pui ghilimele alea, licitatia a fost castigata corect dupa foarte multa munca de creare a unor materiale demo de cea mai inalta calitate.
Adriane, nici nu se pune problema de asa ceva, toate solutiile sunt proprii.
Prieteni, asa cum am mai spus, este vorba doar despre o farama din intreg proiectul, deci nu acolo va fi furaciunea. In total sunt zeci de firme care vor participa.
Haideti sa incheiem aici discutiile despre asta.
Sustin in continuare ceea ce am scris mai sus in postul #7.
@mariusx , dupa faza cu ghilimele mi-am dat seama la ce se refera lumea cand zice "mentalitate de roman" . Vezi-ti de ciorba dumitale si lasa balta cu vrajeala. Ce usor poti citi un om, doar dintr-un gest...
-Rares- felicitari pentru proiect , iti urez cat mai mult succes!
Prometeu, multumesc pt felicitari, dar nu e proiectul meu, nu eu l-am castigat, contributia mea a fost minora. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu.
Cand ma gandesc ca in proiectul e-Romania vor intra jumate de miliard de euro si noi ne rupem masinile pe strazile astea de rahat, cand spitalele arata cum arata si lista poate continua, parca nu ma pot bucura pt asa ceva.
Am vrut doar sa subliniez faptul ca nenea Bocky minte cu nerusinare.
Daca proiectul eRomania va micsora birocratia, va elimina statul la cozi, va automatiza tot ce tine de interactiunea pers fizica/juridica cu statul, etc, va fi un lucru bun.
Nu e vorba de un portal in joomla, e vorba de munca grupa mare, hardware, traininguri, etc. Infrastructura uriasa pentru a informatiza tot ce tine de administratia publica. Youtube a costat 1.6 miliarde, asta e chiar ieftin)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)