"Data de lansare a portalului e-Romania este 16.06.2009. " Banuiesc ca nu prea au fonduri avand in vedere ca sunt cam in urma cu proiectul.
"Data de lansare a portalului e-Romania este 16.06.2009. " Banuiesc ca nu prea au fonduri avand in vedere ca sunt cam in urma cu proiectul.
imi pare rau monsher:
numai pun link-ul ca ocupa jumate de pagina de SEO-u care esteiun 7, 2009
Portalul e-România
Portalul e-Romania este gata sa primeasca vizitatori!
Categorie: General
Postat de: admin
Portalul e-România este gata de lansare şi pregătit pentru a primi vizitatorii şi disemina infrmaţii către publicul larg.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Ia, hai, gata cu aiurelile. Aia care vor primii banii n-au nicio legatura cu siteurile sau cu acest domeniu asa ca vorbiti degeaba.
Mai bine incepeti sa cautati nise, speculatii, etc cu care sa intoarceti acest lucru in favoarea voastra.
Altfel aberati degeaba, ca nu s-a nascut' romanul ala care sa zica "NU ma Fura!" sistemului/statului.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
O veste buna articolul din evz.
Ar fi a treia oara cand prim-ministrul corecteaza un ministru dupa ce asta lanseaza un zvon/idee care se intoarce impotriva guvernului. Conform promisiunii, ar tb ca monsieur ministru al telecomunicatiilor sa fie demis. Dar vorbim de politica, asa ca...
Mda, deci un fel de alarma falsa. Sau poate nu! Am auzit ca au fost deja castigate unele licitatii pt acest portal si urmeaza a se incepe lucrul efectiv. Ma intreb eu acum, pe ce bani vor munci firmele alea?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)