20 din 37.
sunt slab rau![]()
20 din 37.
sunt slab rau![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
vre-o 5 intrebari sunt cam aiurea oricum e bun testul\
cred ca ar fi fost o idee buna daca la sfarsit ar fi pus si raspunsurile corecte, daca tot am gresit sa vedem si ce nu stim si credem ca stim!
21 din 37. Incepator si eu.![]()
Amuzant si interesant. Era bine ca la sfarsit sa ti se indice raspunsurile corecte ! La partea cu raspunsurile am fost gand in gand cu Cornelius. Am postat in acelasi timp.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Hmm, ma asteptam la mai multe raspunsuri corecte. Poate sa gandit ca daca publica raspunsurile corecte se vor gasi apoi unii care se lauda cu 100%, dar era bine daca aveai posibilitatea de a vedea si ce considera autorul ca ar fi raspunsul corect. Poate dupa ce trece ceva timp?
Felicitari. Ai obtinut 28 puncte din 37 posibile. Procentajul tau este de 75.7%.
Ultima modificare făcută de myamar; 18th June 2009 la 16:47.
m-am distrat cu eugenb si am completat si am obtinut 19 din 37 50,14 % :p
Me "n00b"
Inseamna ca mai am muuuulte de invatat
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Am raspuns doar la 16 corect. Dar m-a nimerit ca începator. Acum vreau raspunsurile sa vad unde am gresit.![]()
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
23 din 37![]()
Felicitari. Ai obtinut 13 puncte din 37 posibile. Procentajul tau este de 35.1%.
sunt praf![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)