Looks like the spammer is back
P.S. Ma refeream doar la numarul de posturi pe acest forum
Looks like the spammer is back
P.S. Ma refeream doar la numarul de posturi pe acest forum
Bine ai revenit!
Faceam parte din comunitate pe vremea cand era activ Krumel, iar cand a plecat s-a simtit destul de bine.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
robyroy, n-am de gand sa fiu politist aici, oamenii se triaza singuri. Candva, nu era asa...acum merge trierea.
mike_ppc, mersi. De la tine as vrea niste posturi profesionale pe blogul pe care il ai. Mai ales ca esti certificat.![]()
Tudi, maturitatea vine cu trecerea timpului.O sa vezi.
Augustin, sint inca pe locul II la "Membri cu cele mai multe posturi".Ele au ajutat pe destui si cred inca mai ajuta.
Vad ca in mare, tot cei vechi (si absenti) au mai multe posturi, cei noi nu au cine stie ce activitate...
graph si prodan_13, mersi.
Spor
Bine ai revenit iti spun eu, un cititor fidel al blogului tau![]()
Bine ai revenit Krumel. Ma bucur sa te revad.
Trebuie sa zic si eu un mesaj de bun venit dar nu stiu daca sa scriu "Bine ai venit !" , sau "Bine ai revenit ! ".
O zi buna in continuare !
Mersi Costin, sper sa te ajute ce scriu.
Nic, ai ramas o enigma pentru mine. Apreciez si respect ceea ce faci si spui. Poate apucam sa ne cunoastem mai bine, ar fi interesant sa vad cine e in spatele lui Nic.
romania inedit, ai pe blogul tau pagini despre mine care sint web spam. N-am idee de intentionezi cu ele, dar sa stii ca nu e ok ce faci.
contact.romania-inedit.ro/?s=krumel
In fine, mersi de urare.![]()
Now back to work, maine trebuie sa prezint la un eveniment local.
Spor.
Krumel , sunt articole in care te pomenesc si pe tine sau scriu despre tine !
Intr-un timp eram si pe locul 2 la cautare dupa cuvantul Krumel , dar nu prea vin vizitatori din google , in schimb citeste lumea articolele atunci cand cauta sa citeasca subiecte asemanatoare .
Daca nu erau articole le stergeam .
Nu pot sa scot tagul Krumel , pentru ca despre el este vorba in articole .
Eu nu fac spam prin taguri pentru ca vreau ca sa apar la cautari relevante nu aiurea in tramvai .
Chiar ma bucur ca ai revenit , pentru ca sunt sigur ca o sa iti spui parerea in probleme relevante .
Nu o sa mai public un draft intitulat "Krumel - tatal directoarelor web " , si cred ca pana la urma o sa-l sterg .
N-am idee de ce ai targeta pentru Krumel, nu mi se pare un cuvant cheie...dar in fine ..poate ai un motiv anume.
Eu nu ma refer la tag spam, ci la articolele scrise de tine.
contact.romania-inedit.ro/nimicul-lui-krumel/, contact.romania-inedit.ro/nimic-despre-nimicul-lui-krumel/, contact.romania-inedit.ro/krumel-si-nimicul-lui-krumel/
Personale mi se par spam astea. Nu mai zic ca pui nofollow pe link-uri, dar repeti Krumel si Nimicul lui Krumel exagerat de mult.
Vezi aici contact.romania-inedit.ro/nimic-despre-nimicul-lui-krumel/
Sugestia mea e sa le stergi, te cam faci de ras cu ele....si sa nu mai publici nimic legat de Krumel daca ai de gand sa repeti cuvintele astea astfel in cat sa iesi la cautari si sa faci spam.
Mersi anticipat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)