Aa, bun. Acum m-am lamurit.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu am venit in Seopedia dupa ce Krumel a fost banat , dar numele lui imi era cunoscut de pe vremea cand intram pe Seopedia fara a avea calitatea de membru .
Deci Seopedia creste foarte mult in valoare .
Krumel , bine ai revenit in Seopedia !
Krumel Krumel Krumel![]()
Mersi de urari si sustinere.
Respecte reciproce.![]()
ohooo.
Welcome back.
Pentru cei ce postati aiurea doar de dragul de a aduna niste posturi: paziti-va dosurile , a revenit seriful
@ krumel, nice to see you again here .
Spor la treaba ( vei avea destula)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Welcome back Krumel. Si felicitari si tie si lui Cristi, dati dovada de o maturitate iesita din comun in online-ul nostru. Eu nu eram aici cand s-a produs "ruptura", dar ma bucur sa fiu aici in momentul asta, in care 2 oameni pe care ii respect au reusit sa puna orgoliile la o parte si sa dea noroc ca barbatii
P.S. Cum iti ziceam si pe mess mai de mult Krumel. Suntem prea putini oameni in industria asta a SEO-ului romanesc, ar fi pacat sa nu fim uniti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)