Bine ai revenit Krumel
Bine ai revenit Krumel
Bine ai revenit.
Adevarul este ca mi s-a parut tare aiurea ca erai banat sau "banat".
Pentru cei noi, poti sa ne spui care a fost motivul plecarii/banarii tale pentru ca ciudat ca membrul cu cele mai multe posturi de pe un forum de calitate sa fie banat iar apoi sa se intoarca -Administrator-.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
In primul rand, mersi de urari tututor.
In al doilea rand, Danielu sa stii ca nu as vrea sa redeschid subiectul asta. Daca o sa creada Cristian ca e ok sa va spuna, o sa o faca el. Eu nu vreau si nu pot sa rediscut ceea ce s-a intamplat.
Important e ce e acum, gandeste-te ca daca as fi vrut sa fac public motivele, o faceam pe blogul propriu. Nu am facut-o, am intuit ca o sa ajungem aici si am crezut ca e ok sa imi vad de ale mele.
Un alt motiv pentru care am plecat, dar defapt e o consecinta a ceea ce s-a intamplat, e faptul ca Seopedia scadea in calitate. Lucru confirmat in timp pe forum.
Fara a incerca sa ofensez pe cineva, dar online marketing (in special SEO si SEM) nu se rezuma doar la link building, vanzari de domenii si alte modalitati usoare de a face SEO si SEM.
Personal, imi doresc studii de caz, teste, sharing de informatii, educare si nu in ultimul rand, respect pentru cei care stiu ce fac.
Cam atat.![]()
Bine ai revenit !
ps: mergi cu noi la munte?![]()
Tura asta nu: pe 26 particip in Iasi la un eveniment local Link your business, iar in week end-ul ala am intalnire "Oameni din online". Si cred ca in mai voi participal la altul tot in Iasi.
Poate mai in vara...
Bine ai revenit Krumel.
Cine-i domne Krumel asta de se tot vorbeste atata despre el?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)