eu o zi din 7 nu folosesc google...
Nu cred ca este o dependenta atat de mare de Google cat depedenta de cunoastere,informare,etc daca toate informatiile ce le cautam pe google le-am fi gasit altfel ar fi fost dependenta de altceva.
@ganditorul_2003 imi mentin parerea, nu va exista niciodata un concurent real pentru google, cel putin nu in viitorul apropiat, poate peste cateva decenii cand se va revolutiona cine stie ce chestie si google nu va tine pasul[desi ma indoiesc] .
@Tudi nu prea consider evolutie ceea ce ai prezentat tu :p . Oarecum am inteles aspectele la care te-ai referit tu, dar cam asa se intelege: de ce sa mai facem scoala cand putem cauta pe Google oricand orice informatie ne intereseaza. De ce sa avem cultura generala cand un simplu search ne aduce cultura generala . Cat despre tinerii de azi? Eu sper sa nu consideri evolutie ceea ce numim "tinerii de azi". Nu sunt absurd,nu sunt u traditionalist, sunt avangardist dar nu imi place ce vad
.
@Odwgoog: ai fi surprins ce poti faci intr-o zi fara calculator
@CornelB: ar fi culmea sa fii impotriva sexului
@Tudi: avand in vedere generatia ce vine din spate, mi-e teama de ce urmeaza, ii dau dreptate lui Prometeu, asta nu e evolutie, cu atatea posibilitati de informare la ora actuala, tinerii din ziua de azi cam duc lipsa de cultura generala
Daca mi s-ar oferi o oferta mai buna decat Google pentru a castiga bani, as renunta fara nici o problema, deci nu e dependeta![]()
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Daca e vorba de un "manifest social" care indeamna sa fii "offline pentru 1 zi" - ca individ (activitatile online continuand), atunci e ok si normal - cam asta e rolul zilei de Duminica.
Acum intrebarea e: o zi pe saptamana, pe luna sau pe an?![]()
Ipotetic vorbind, sa zicem ca maine Google pica, in ultima perioada tuseste cam des, ceva se intampla, ne-am panica putin? In urmatoarele minute banuiesc ca trebuie inlocuit cu altceva, alte schimbari, alte tabieturi. Puterea de acomodare e mare, stiu, dar reflexele si automatismele raman impregnate in fiecare dintre noi.
E un sistem artificial, care genereaza nevoi artificiale. Asa zise pseudo-nevoi si noi le inghitim pe banda rulanta, nu?
Prietene hai sa lamurim ceva: noi suntem prieteni cu Gugal, nu suntem "dependenti" de el. Ne ajutam reciproc. O zi sau o saptamana fara el nu e imposibila, dar ca orice prietenie, nu trebuie lasata nebagata in seama ca se alege praful pe ea.
@thefan - idem, duminica e "Error 403 - Forbidden to use the PC"
PS: E necesara, mai degraba, o campanie "No day without Google" sau "Learn to read and write or.. die" (ca sa fiu extremist) ca prea s-a umplut tara de analfabeti.. si culmea.. cu diplome.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
La ce te referi prin nevoi artificiale? Nevoia principala pe care o satisface e cea de informare, si mai departe si celelalte servicii deriva oarecum din asta.
Daca o luam asa, putem spune ca si televizorul creeaza nevoia artificiala de a ne face sa ne uitam la el (un film, un meci, o stire) fara care intradevar putem trai, dar suntem in urma cu 100-200 de ani.
Pe aceste nevoie de care vorbesti tu le-as numi simplu evolutie". Toti am putea trai daca n-ar fi adsense, doar ca pentru unii e mai usor sa traim pentru ca exista el. Asta fiind doar un exemplu mai concludent (in sensul ca unii ar tb sa munceasca la o firma, dupa un program fix, si asa mai departe).
Corect. O gramada de facultati particulare scot absolventi pe banda. Primesc o multime de mailuri cu grave greseli gramaticale insa care au in semnatura: ing., dr., etc. Daca ei sunt asa, ce sa mai vorbim de ceilalti...
Pe internet poti gasi o multime de chestii folositoare dar ideea este ca trebuie sa stii ce informatie este corecta si sa selectezi doar ceea ce te ajuta sa evoluezi spiritual. Insa pentru asta iti trebuie un minim de cultura generala.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
O prietenie implica cel putin doua parti, tocmai asta incearca Google sa faca, sa ne imprieteneasca, nu? Intre noi, sau cu el? Google e prieten cu toti si cu nici unul, in acelasi timp. Nu ii pasa daca un site nu mai exista sau nu, alte cateva zeci o sa ii ia rapid locul. Lucreaza cu materialele ce le furnizam noi, el le sistematizeaza, le organizeaza, le trieaza in functie de algoritmii lui si ni le livreaza.
Lucreaza cu informatia ce i-o punem la dispozitie si se foloseste de ea. In diverse scopuri, sa ne ofere servicii mai bune de cele mai multe ori, da, corect.
Eu, unul, nu ma simt in siguranta sa imi furnizez toate informatiile unui singur provider care o distribuie intr-un mod aleator si de cele mai multe ori eronat sau bazat pe informatii platite.
Prietene...da, is paranoic, dar daca e asa vreau macar sa fiu unul constient![]()
Mai degraba as compara relatia dintre webmaster si Google dupa modelul lui Nic, in care sunt "business partners" mai degraba, nu prieteni. Un prieten bun raspunde la mailul unui alt prieten, ori Google nu mi-a raspuns nici pana azi sa-mi spuna de ce am fost banat din AS(ma rog, mi-a raspuns robotul, a zis sa nu-i las nici un mesaj dupa bip ca nu-mi mai raspunde).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)