Ideea cu glumele, bancurile cu si despre Google nu a vrut sa duca in derizoriu acest topic. Sper sa nu fi inteles asta. Daca asa e, imi cer scuze, e posibil sa ma fi exprimat gresit.
Ce vreau sa spun, este mai mult de natura umana. Exista bancuri despre corporatii, despre religii si personajele lor, despre atrocitati istorice(evreii din al doilea razboi mondial), exista bancuri cam despre orice. Una din caracteristicile definitorii ale este RASUL, comicul. Omul se manifesta prin asta. E un modus vivendi, daca vreti.
Bineinteles ca nu Google e vinovat ca nu exista bancuri despre el.
Noi suntem pentru ca nu le putem genera. De ce nu putem genera? Pentru ca miscarile noastre sunt anticipate pe baza tuturor informatiilor pe care G le are despre userii sai. Si isi creeaza automat, intr-un mod constient sau mai putin constient, un sistem de raspuns care e in fata intotdeauna cu 2 pasi fata de nevoile reale ale societatii. Si toata lumea e fericita. Intr-o dependenta mai mult sau mai putin vizibila.
@Tudi, nu incerca sa deviezi subiectul cu teoria conspiratiei. Nu am zis niciodata ca ar fi malefic G sau vreuna din manifestarile lui, am zis doar ca avem neoie de un spatiu sigur si liber. Indiferent daca acesta este unul virtual si ne indeasa cu fasole batuta cu ciolan![]()

Răspunde cu citat

.
intentia mea era buna